Press "Enter" to skip to content

Unde va fi înmormântată, până la urmă, Rona Hartner. Locul are o însemnătate aparte pentru familie

Locul în care va fi înmormântată Rona Hartner are o însemnătate aparte pentru familia regretatei artistei. Cum arată acesta.

Rona Hartner va fi înmormântată chiar de Ziua Națională a României alături de strămoșii săi. Actrița își va duce somnul de veci în același loc ca și tatăl, străbunicii și bunicii săi, după cum a dezvăluit sora ei.

Unde va fi, de fapt, înmormântată Rona Hartner

Vestea că Rona Hartner a murit a căzut ca un trăsnet pentru familia, prietenii, dar și fanii artistei. Când credeau că a învins cancerul, boala nemilioasă a revenit și, de data aceasta, a răpus-o pe îndrăgita actriță.

Ea și-a dat ultima suflare în Franța, acolo unde s-a și retras de mulți ani. Avea dublă cetățenie, dar în ciuda problemelor pe care le-a avut, Rona Hartner a iubit mereu România și aici va fi înmormântată.

Când va ajunge în țară, trupul neînsuflețit al vedetei va fi depus la capela cimitirului Bellu Catolic. Acolo va sta până pe 1 decembrie, ziua în carea aceasta va fi înmormântată alături de strămoșii săi, după cum a dezvăluit Rinda, sora artistei.

Acolo mai sunt înmormântați străbunicii, bunicii și tatăl actriței. Ultimul menționat a murit în anul 2016. De atunci, cei trei copiii ai lui: Rona, Rinda și Reon s-au luptat în instanță cu statul pentru a-și recupera moștenirea.

Rona Hartner și frații săi au obșinut o reușită în vara acestui an, dar vedeta a murit fără să știe ce se va întâmpla cu averea tatălui său. Iar acum rudele se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Cum arată locul de veci

CanCan.ro a fotografiat locul unde va fi înmormântată Rona Hartner, iar imaginile sunt disponibile aici. Pe mormânt se află deja trei pietre funerare, dar și o cruce, iar în curând va fi și cea a regretatei actrițe.

Anunțul despre funeralii a fost făcut de Rinda, pe pagina de Facebook a vedetei. Tot este și cea care i-a ținut la curent pe fani cu ultimele momente din viața surorii sale.

„Sunt Rinda. Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către ţara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti de miercuri până vineri la 12:00, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noştri”, a scris Rinda despre ziua și locul în care va fi înmormântată Rona Hartner.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page