Press "Enter" to skip to content

Trupul neînsufleţit al Ronei Hartner a ajuns în România. Priveghi emoţionant al artistei în Franţa. Obiectul neaşteptat care a apărut lângă sicriu

Cei care au iubit-o și au admirat-o pe talentata artistă își pot lua ultimul adio. Miercuri, 29 noiembrie 2023, trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România. Cu doar două zile înainte, i s-a organizat un priveghi emoționant în Franța. Atunci, un obiect neașteptat a apărut lângă sicriul actriței.

Apariție inedită la priveghiul din Franța

Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie 2023, răpusă, la doar 50 de ani, de o boală nemiloasă. Artista a lăsat în urma sa o familie îndurerată, colegi, prieteni și admiratori ce îi vor păstra vie amintirea pentru tot restul vieții.

Miercuri, 29 noiembrie, trupul neînsuflețit al artistei a ajuns în România. Înainte de a pleca spre țara natală, pentru Rona Hartner s-a organizat un priveghi emoționant la Toulon, în Franța. Muzicieni și prieteni i-au fost alături regretatei actrițe, dar și familiei acesteia.

„Biserica a fost plină de prieteni şi muzicieni”

Rinda Hartner a publicat pe o platformă de social media o fotografie de la priveghiul din Franța. Lângă sicriul actriței a apărut un obiect inedit, este vorba despre o eșarfă albastră cu flori viu colorate și ciucuri – un element reprezentativ pentru cea care a fost Rona Hartner.

„Sunt atât de recunoscătoare tuturor celor care au participat şi au organizat acest priveghi de aseară. Biserica a fost plină de prieteni şi muzicieni.

Vă mulţumesc tuturor pentru frumoasele cuvinte scrise şi mărturii, vă mulţumesc pentru muzica pe care ea a iubit-o atât de mult, vă mulţumesc că ne-aţi ajutat să trecem prin aceste momente de cinstire a vieţii Ronei”, a scris pe Facebook sora artistei.

Trupul neînsufleţit al Ronei Hartner a ajuns în România

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner este depus capela din cimitirul Bellu Catolic din București de miercuri până vineri la ora 12. Ea va fi înmormântată vineri, 1 decembrie.

„Sunt Rinda! Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către țara ei iubită.

Va fi la capela din cimitirul Bellu Catolic din București de miercuri până vineri la ora 12, când o să o conducem pe ultimul drum, să se odihnească alături de strămoșii noștri”, a transmis sora Ronei Hartner.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page