Press "Enter" to skip to content

Tragedie fără margini într-o familie, înainte de sărbători. Un copil de doar 10 ani a murit, după ce a vrut să își ajute părinții să aprindă luminile de Crăciun

Pentru o familie, Crăciunul acesta este marcat de durerea pierderii copilului. Un băiat în vârstă de 10 ani a murit electrocutat, după ce a vrut să își ajute familia să aprindă luminile pentru sărbătorile de iarnă. Părinții au mai trecut printr-un șoc în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a murit și bunicul băiatului.

  • Tragedie fără margini într-o familie, înainte de sărbători
  • Un copil de doar 10 a murit, după ce a vrut să își ajute părinții să aprindă luminile de Crăciun

Momentul în care un copil avea să fie fericit a adus numai suferință pentru doi părinți, după ce și-au pierdut copilul, care s-a electrocutat. Băiatul obișnuia să își ajute familia să aprindă luminile de Crăciun, tradiție pe care a respectat-o și în acest an, atunci când copilul a murit.

Copilul a murit electrocutat, după ce a vrut să își ajute familia să aprindă luminile de Crăciun

Moartea lui Augusto Dalmaz Bonato a adus durere atât în sufletele celor care cunosc familia, cât și în inimile celor care au auzit de felul în care băiatul și-a găsit sfârșitul. Tragedia a avut loc în Brazilia, acolo unde micuțul își ajuta familia să aprindă luminile de Crăciun. Ulterior, tatăl lui l-a găsit în timp ce era inconștient.

Familia a încercat să îl resusciteze, dar fără succes. Sora lui, care lucrează în acest domeniu, a încercat să îl salveze minute bune. La fața locului a sosit un echipaj de prim ajutor, dar deja era mult prea târziu. Inima copilului cedase, iar la spital a fost declarat decesul. Familia a mai trecut printr-o tragedie în urmă cu doar două săptămâni să își piardă fiul, căci și bunicul copilului a murit.

Familia este în stare de șoc

Familia, dar și cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă cum Augusto și-a găsi sfârșitul într-un altfel de mod. Unchiul copilului a dat câteva declarații pentru presa locală, spunând că familia este greu încercată în această perioadă, după moartea bunicului copilului și a băiatului.

„Acum două săptămâni, l-am pierdut pe tatăl meu, iar acum această lovitură. A fost un șoc masiv. Nu a fost un simplu șoc provocat de luminițele de Crăciun. Nu știu dacă erau la nivelul pământului. Augusto este un băiat foarte religios. Îi plăcea foarte mult această perioadă a anului, îi plăcea să răspândească spiritul Crăciunului”, a povestit unchiul copilului, potrivit Mirror.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page