Press "Enter" to skip to content

Saveta Bogdan, de urgență la spital, cu hemoragie. Primele declarații ale artistei, după ce a suferit o intervenție chirurgicală

Saveta Bogdan a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Artista a suferit o intervenție chirurgicală, aparent minoră, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Ajunsă la vârsta de 77 de ani, Saveta Bogdan se poate mândri cu o sănătate de fier și cu o energie și o vitalitate de invidiat. Cu toate astea, ceea ce părea o intervenție chirurgicală minoră, i-a dat artistei mari bătăi de cap. Cântăreața a ajuns la unitatea de primiri urgențe cu hemoragie.

În seara de Sfântul Andrei, în timp ce interpreta de muzică populară se pregătea să meargă la un restaurant unde trebuia să cânte, a făcut o greșeală care a afectat-o foarte rău. Saveta Bogdan nu a mai ajuns la petrecere, ci la spital, unde medicii au trebuit să-i oprească hemoragia.

Artista a fost nevoită, în urmă cu câteva zile, să își scoată o măsea. Recuperarea a mers bine, până când vedeta a atins zona, care nu era complet vindecată. Astfel, a început să sângereze puternic, după cum spune chiar ea. A fost nevoie de intervenția medicilor.

„Am avut un necaz cu o măsea. Mi-am scos o măsea acum 10 zile, am mers la restaurant să cânt și m-am spălat pe dinți, după 10 zile am spus să spăl și acea zonă. S-a pornit o hemoragie cum nu ați visat în viața voastră. Am fost la urgență. M-a văzut o domnă doctor. Mi-a spus că nu eram vindecată, eram cusută acolo. Mi-au oprit hemoragia. În seara respectivă trebuia să merg la eveniment, să cânt, însă am anunțat că nu pot ajunge, mi-a fost frică să nu se pornească din nou hemoragia”, a declarat Saveta Bogdan pentru spynews.ro.

Acum, cântăreața se simte bine și așteaptă să se vindece. Înainte de această întâmplare, Saveta Bogdan a vorbit despre intervențiile estetice pe care are de gând să le facă. Aceasta a mărturisit că trebuie să aibă grijă de aspectul său și se gândește să își injecteze acid hialuronic în buze și să își corecteze liniile fine din jurul ochilor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page