Press "Enter" to skip to content

Rona Hartner, condusa pe ultimul drum: „Daca fiecare om ar putea sa…”

Rona Hartner este inmormantata chiar de ziua Romaniei.

Ritualul de adio pentru Rona a avut loc miercuri, la capela cimitirului Bellu Catolic, unde ceremonia funerara a fost organizata. Apropiatii artistei au adus un ultim omagiu, aplaudand in timp ce sicriul era purtat cu grija spre biserica, locul unde avea sa aiba loc slujba de inmormantare. Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat si Aurel Padureanu si Ioana Tufaru, personalitati publice care si-au luat ramas bun de la talentata artista.

Fiica Ronei, alaturi de tatal sau, a fost prezenta la ceremonia funerara, nedespartindu-se de cea care i-a dat viata. Adolescenta de 15 ani a fost vazuta cu un zambet pe buze, probabil dorind sa reflecte optimismul mamei sale, care a emanat energie pozitiva in ciuda greutatilor prin care a trecut. Rita si-a adunat puterea de a zambi, chiar si intr-un mod discret, in memoria mamei sale.

Rinda, sora Ronei, care a oferit fanilor informatii despre starea actritei in ultimul timp, a fost prezenta pentru a-si lua ramas bun.

„Pastrati-o in memorie pe Rona cum era, cu sufletul ei bun, cu pofta de viata. Si daca fiecare om ar putea sa fie un pic mai bun, poate ca s-ar mai imbunatati si restul lumii. A fost senina. S-a luminat la fata, a zambit si a plecat”, a marturisit sora artistei, pentru CANCAN.RO.

Ea s-a ocupat de organizarea ceremoniei funerare, iar sicriul artistei regretate a fost impodobit cu fotografii ce o infatisau pe Rona si aranjamente florale. La capatul sicriului, durerea a fost impartasita de frati si mama artistei.

„Rona mi-a spus sa ma ocup de inmormantare, si si-a dorit ca fratelele meu sa se ocupe de succesiune. Sora mea a vrut sa o imbrac intr-o rochie alba, dar nu una de mireasa. Pe cap i-am pus o coronita, asa cum purta ea, cum ii placea ei. Coronita pe care i-am facut-o a fost realizata din flori naturale”, a declarat Rinda Hartner, pentru viva.ro.

Rona Hartner, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, a parasit aceasta lume la varsta de 50 de ani, dupa o lupta indelungata cu cancerul. Cu o cariera de succes, viata sa a fost marcata de drame si suferinte.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page