Press "Enter" to skip to content

Revolta fiicei lui Cornel Palade! Motivul pentru care Ada a plecat din România

Ada, fiica lui Costel Palade, s-a mutat, cu câțiva ani în urmă, din România. Ulterior, aceasta s-a stabilit în Anglia. Se pare că a ales să-și părăsească țara natală pentru un trai mai bun.

Însă, în tot acest timp, nu și-a neglijat familia. Ea a mai venit în România, în vizită la părinți și prieteni.

Recent, Ada Palade a povestit pe pagina sa de Facebook un incident care i-a lăsat un gust amar. Care sunt motivele pentru care fiica lui Cornel Palade a ales să părăsească țara în care s-a născut?

Revolta fiicei lui Cornel Palade! Motivul pentru care Ada a plecat din România

Ada Palade a povestit că țara ei natală a dezamăgit-o. Ea spune că s-a simțit trădată. Asta, după ce a fost dată afară din casă pe când ea se afla în Londra. „S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun și să mă judece pentru ceea ce sunt, dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai pasă ce spun alții.

Am plecat din România în urmă cu aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, gândindu-mă că voi avea prieteni adevărați, care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, dar se pare că cel mai important lucru era chiria pentru ei…

6 luni după ce m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Apoi am rugat o altă persoană (să mă ajute n.r) și din nou m-am înșelat, am fost dată afară din nou pe străzi fără niciun motiv întemeiat.”, și-a început Ada Palade povestea.

Revolta fiicei lui Cornel Palade! Motivul pentru care Ada a plecat din România

Ada Palade și-a continuat mesajul de revoltă la adresa României. Mai mult, aceasta susține că este o țară coruptă, în care a fost abuzată și tratată josnic. De asemenea, ea a explicat că și tatăl său s-a lovit de rele tratamente, de-a lungul timpului. „Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi.

Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea. Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (..) Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern. Mă bucur atât de mult că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. Am atât de multe lucruri de spus. M-am săturat să îmi țin gura închisă în legătură cu stilul de viață degradant și corupția care e în România.”, a mai spus fiica lui Cornel Palade, în mesajul său de revoltă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page