Press "Enter" to skip to content

O furtuna magnetica puternica va lovi Pamantul pe 26 mai 2022

La sfarsitul lunii mai, o puternica furtuna magnetica ii asteapta pe locuitorii planetei Pamant. Pentru persoanele dependente de vreme, aceasta va fi o perioada foarte dificila.

Varful unei furtuni magnetice prelungite este asteptat pe 26 mai 2022

Astrologii si oamenii de stiinta monitorizeaza schimbarile din Soare pentru a avertiza populatia in timp ce se apropie de fluctuatiile furtunii care pot cauza deteriorarea sanatatii.

Toata puterea furtunii geomagnetice, care, potrivit expertilor, va fi la sfarsitul lunii mai, va putea afecta locuitorii Romaniei. Fenomenul natural va dura pana sambata, 28 mai 2022. De aceea, expertii recomanda persoanelor dependente de vreme sa fie cat mai atente.

Varful furtunii magnetice de mai multe zile va fi inregistrat pe 26 mai 2022. Forta furtunii va fi de 4 puncte. Cei care depind de vreme pot experimenta stare de rau si slabiciune. De asemenea, nu sunt excluse durerile de cap, somnolenta, apatia.

Majoritatea s-ar putea sa nu simta furtuna magnetica, dar cel mai bine este totusi sa va pregatiti pentru ea, astfel incat sa nu apara probleme mai tarziu.

Ce sa faci in functie de vreme in timpul unei furtuni magnetice puternice pe 26 mai

Expertii din intreaga lume au sustinut in mod repetat ca nu exista o modalitate universala de a face fata fluctuatiilor geomagnetice puternice. Cu toate acestea, este suficient sa urmati recomandari simple care vor minimiza deteriorarea starii de bine.

Asadar, expertii recomanda, daca este posibil, sa elimini toate situatiile stresante, sa petreci mai mult timp cu familia ta. De asemenea, este important sa urmati o dieta adecvata. Este recomandabil sa excludeti din dieta obisnuita alimentele grase, cafeaua, bauturile alcoolice. Toate acestea pot fi inlocuite cu legume si fructe proaspete.

Nu uitati de activitatea fizica, aceasta are un efect pozitiv asupra bunastarii unei persoane in ansamblu. Daca este posibil, ar trebui sa te plimbi mai mult in aer curat. Toate problemele importante pot fi reprogramate pentru o perioada mai favorabila.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page