Press "Enter" to skip to content

Nora de la Mireasa, imagini inedite cu familia ei. Ce fotografii emoționante a publicat fosta concurentă cu părinții ei

Nora de la Mireasa se mândrește cu o familie frumoasă. Aceasta a părăsit casa Mireasa din cauza faptului că nu se mai simțea bine, în special din cauza presiunilor puse pe ea de către Doamna Dana, însă acum pare mai fericită ca niciodată.

Nora de la Mireasa, imagini inedite cu familia ei. Cât de frumoși sunt cu toții

Nora de la Mireasa a împărtășit cu admiratorii ei mai multe fotografii cu familia acesteia, pe rețelele de socializare. Aceasta se poate mândri cu părinți frumoși, iar zâmbetul de pe chip demonstrează faptul că este mult mai fericită alături de ei.

@_balazsnora Totul♥️. #5pasidebine ♬ Parintii mei – Radu Gi

De curând, aceasta a apărut la Acces Direct alături de Robert, fostul concurent din Casa Mireasa și au vorbit despre posibilitatea de a intra într-o relație.

Nora de la Mireasa a venit în platoul emisiunii pe care Mirela Vaida o prezintă la Antena Stars, Acces Direct, alături de Robert, și au vorbit despre relația care există între cei doi. Declarațiile ei au uimit-o pe Mirela Vaida.

Nora și Robert de la Mireasa, sezonul 5, pentru prima oară împreună la tv. Ce au spus despre relația dintre ei doi

Nora și-a deschis inima în fața Mirelei Vaida, la Acces Direct, și a vorbit despre relația pe care o are cu fostul concurent din casă, Robert. Aceata a dezvăluit faptul că între ei există o prietenie foarte strânsă, însă prezentatoarea tv a înțeles că ar fi loc de mai mult.

Nici Robert nu a infirmat posibilitatea dezvoltării prieteniei dintre ei doi într-o relație amoroasă. Iată ce au spus aceștia și cum a reacționat Mirela Vaida:

„Robert, cum era percepută Nora de oameni? Cum o percepi tu că o cunoști?”, îl întreabă Mirela Vaida pe Robert.

Iată ce a răspunde el: „În casă e totul foarte intens, având informații conform cărora ea a făcut nu știu ce lucruri. Și se spunea că e femeie ușoară, a fost făcută în toate felurile. CU ce păreri puteam ieși din casă? Vin de afară scrisori, informații. Mama fostului ei iubit tot dădea în ea cu scrisori în emisiune. Am ieșit afară și mi s-a cerut părerea. Atunci am spus ceea ce credeam eu”, spune el.

„Sunt zvoniuri că ai plăcea-o pe Nora. Există vreo speranță de relație?”, mai întreabă Mirela Vaida la tv. „Deocamdată, nu se știe ce va fi. E o femeie frumoasă”, răspunde el.

Însă afirmațiile pe care Nora le-a făcut au lăsat-o pe Mirela Vaida să înțeleagă că există loc de mai mult. „Am o relație de prietenie foarte frumoasă. Mă simt bine în preajma lui. E mai mic de vârstă cu 5 ani”, spune ea.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page