Press "Enter" to skip to content

Ludovic Orban îl desființează pe Vladimir Putin: „Vei sfârși ca orice dictator. Nu ești altceva decât o relicvă a Războiului Rece”

Ludovic Orban îl desființează pe Vladimir Putin, în contextul atacului pe care l-a pornit în Ucraina, și îi transmite că „nu vei scăpa, vei sfârși ca orice dictator”.

Ludovic Orban e convins că liderul rus va da socoteală pentru războiul nejustificat pe care l-a pornit în Ucraina și pentru faptul că atâtea vieți nevinovate au pierit în timp ce își apărau țara.

„NU! Nu vei scăpa. Vei sfârși ca orice dictator. Vei da socoteală pentru iadul pe care l- ai dezlănțuit asupra unor oameni care nu ți- au făcut nimic. Cum poți să pui capul pe pernă și să dormi liniștit, nenorocitule, când ai pe conștiință moartea a mii și mii de oameni care nu au nicio vină? Cum îți imaginezi că te vor mai asculta mult timp subalternii tăi când le este clar tuturor că îți duci țara la autodistrugere și la un blam de care nu va scăpa multă vreme de aici înainte? Cum îți imaginezi că vei scăpa de strigătul solidar de revoltă a unei lumi întregi ?

Cum îți imaginezi că te va mai tolera mult Bunul Dumnezeu pe pământul ăsta când ameninți o lume întreagă cu dispariția? Cum te mai îmbeți cu apă rece sperând că mai ai pe cineva lângă tine și că ești altceva decât inamicul public al tuturor?

Nu, Putin. Nu ești altceva decât o relicvă a razboiului rece. Uniunea Sovietică și lagărul socialist nu mai există decât în mintea ta bolnavă. Posteritatea te va așeza mai jos chiar și decât Ivan cle Groaznic. Lumea de astăzi prețuiește viața și demnitatea fiecărui om, dreptul fiecărui popor la autodeterminare și dreptul fiecărui stat la suveranitate și integritate tritorială”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page