Press "Enter" to skip to content

Lidia Fecioru: Ce să ai în casă de Crăciun ca să atragi norocul în 2024. Bradul nu este suficient!

În tradiția românească există numeroase superstiții pentru sărbătorile de iarnă. Se știe că felul în care ne este amenajată casă atrage energii și ne influențează starea de spirit. Numeroși specialiști vorbesc despre acest lucru, iar teoria se aplică și în cazul amenajărilor pe care le facem de Crăciun.

Potrivit spuselor Lidiei Fecioru, cei care își doresc noroc și bună stare în noul an trebuie neapărat să achiziționeze acest lucru și să îl pună la loc de cinste, lângă bradul de Crăciun.

Cum să-ți decorezi locuința de Crăciun încât să atragi norocul din plin pentru anul viitor? Vei avea abundență pe toate planurile dacă respecți amenajarea anumitor obiecte în casă despre care se spune că sunt aducătoare de prosperitate. Ce ne sfătuiește renumitul bioenergoterapeut, Lidia Fecioru?

Lidia Fecioru: Cele două lucruri pe care trebuie să le ai în casă de Crăciun. Așa îți asiguri norocul pentru 2024

Este important să ne decorăm casa cât mai armonios în perioada sărbătorilor de iarnă. În acest mod atragem energiile pozitive și vom avea multiple motive de bucurie. Norocul va fi la orice pas, pentru orice membru și vei intra în 2024 cât mai bogat, pe toate planurile.

S-a observat de-a lungul timpului cum obiectele pe care le avem în casă ne influențează starea de spirit. Cu toții ne dorim să fim fericiți, echilibrați, realizați și să ținem la distanță răul, de aceea este esențial să fim prudenți la ceea ce ne înconjoară.

Pentru ca norocul să te însoțească la fiecare pas în 2024, amplasează neapărat în locuință, de Crăciun, un brad împodobit, așa cum este de altfel și normal în acest interval, și o floare ”Crăciuniță”. Bradul și Crăciunița fac o ”echipă” bună împreună pentru atragerea reușitelor.

”Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face pe 24 decembrie. Nu se face înainte. Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie.

Floarea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă. Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc.

Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate. De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi.”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Antena 3.

Bradul și Crăciunița atrag abundența în casă, de Crăciun

Totodată, ar fi perfect pentru bunăstarea casei și a celor care locuiesc în ea, ca bradul de Crăciun să fie unul natural. Nimic nu se va compara cu mirosul lui proaspăt, despre care se spune că are efect terapeutic, ne îmbunătățește dispoziția.

Crăciunița este o plantă care crește predominant în America Centrală și este obișnuită să aibă foarte mult soare. Așadar, dacă o vei cumpăra, așaz-o la fereastră sau cât mai aproape de aceasta. Ai grijă și să o uzi din când în când și să o ferești de vânt sau îngheț.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page