Press "Enter" to skip to content

La ce folosește BUTONUL secret din frigider. Puțini știu de existența lui

Frigiderul este unul dintre cele mai utilizate electrocasnice din bucătărie. Puțini știu de existența un buton special prezent pe multe modele de frigidere, care are un rol important în menținerea igienei acestora.

Condensul, gheața ori mirosul neplăcut din frigider sunt probleme cu care fiecare dintre noi s-a confruntat macar o data. Dacă condensul este un proces absolut normal care, desi e neplacut, nu are de ce sa te ingrijoreze, acumularea de gheata chiar poate fi daunatoare si poate distruge buna functionare a frigiderului tau. De miros neplăcut nu mai zic.

Puțini oameni știu de existența unui buton din frigider, care poate rezolva partea cu înghețatul și mirosul neplăcut.

De cele mai multe ori, un miros neplăcut este cauzat de acumularea apei într-un șanț situat în partea din spate a frigiderului.Atunci când orificiul de scurgere a apei din acest șanț se înfunda, apa rămâne acolo și poate deveni un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor, generând astfel mirosuri neplăcute.

Prin apăsarea acestui buton, utilizatorii pot debloca orificiul de scurgere a apei, permițând astfel eliminarea apei strânse în exces care provoacă mirosul neplăcut, scrie playtech.ro.

În cazul în care frigiderul tau nu are butonul acesta, se poate folosi un băț subțire sau un bețișor pentru curățat urechile care să desfunde orificiul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page