Press "Enter" to skip to content

Fiica unor tineri din Texas, proaspăt căsătoriți, care au fost uciși și aruncați într-o pădure din Houston, a fost găsită în viață după 40 de ani

Holly Marie Clouse era un copil când părinții ei Harold Dean Clouse și Tina Gail Clouse au dispărut la sfârșitul anului 1980, în timp ce se mutau din Florida în Texas., scrie Daily Mail.

Harold, de 21 de ani, și Tina, de 17 ani, au fost găsiți morți într-o zonă împădurită din Houston pe 12 ianuarie 1981. Cu toate acestea, identitățile lor au rămas necunoscute până anul trecut, când ADN-ul a conectat cuplul de ceilalți membri ai familiei din Kentucky.

Fiica celor doi, Holly, nu a fost găsită odată cu rămășițele lor, lăsând anchetatorii să creadă că ar putea fi încă în viață.

 

https://twitter.com/4Wildfire/status/1534962635426385931?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1534962635426385931%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.libertatea.ro%2Fstiri%2Ffiica-unor-tineri-din-texas-proaspat-casatoriti-care-au-fost-ucisi-si-aruncati-intr-o-padure-din-houston-a-fost-gasita-in-viata-dupa-40-de-ani-4167827

Detectivii de istorie familială au găsit-o pe Holly, o mamă de 42 de ani, care trăiește în Oklahoma.

Poliția s-a prezentat marți la locul de muncă al lui Holly din Oklahoma, în ziua în care Harold ar fi împlinit 63 de ani.

Holly a fost identificată cu familia ei biologică extinsă și speră să-i cunoască personal în curând, a raportat biroul procurorului general din Texas.

„Este unul dintre cele mai semnificative lucruri la care am luat parte vreodată”, a spus detectivul Steve Wheeler.

Nu este clar dacă a fost informată despre identitățile părinților ei biologici, deoarece oficialii nu au dezvăluit încă modul în care au identificat-o pe Holly.

Anchetatorii din Texas au început să o caute pe Holly după ce oficialii au confirmat identitățile lui Harold și Tina la începutul acestui an.

Familia extinsă a lui Holly a spus că găsirea ei este un răspuns la rugăciunile lor.

„Găsirea lui Holly este un cadou venit din ceruri, din moment ce am găsit-o de ziua lui Junior. M-am rugat mai bine de 40 de ani pentru răspunsuri și Domnul a dezvăluit unele dintre ele… am găsit-o pe Holly”, a spus bunica ei, Donna Casasanta.

Mulțumesc din suflet lui Mindy Montford. Vom fi pentru totdeauna recunoscători.

Harold și Tina Clouse, care s-au căsătorit în 1979, au dispărut la sfârșitul anului 1980, în timpul mutării lor din comitatul Volusia, Florida, în Texas. Mașina cuplului a fost returnată familiei după ce aceștia au dispărut, iar rudele au fost făcute să creadă că tinerii s-au alăturat unui cult religios și că nu mai doresc să fie contactați.

Harold fusese bătut, legat și avea un căluș în gură când a fost găsit, în timp ce Tina avea urme de sugrumare. Nu existau dovezi cum că Holly ar fi fost la fața locului.

Nu au fost efectuate arestări legate de uciderea lui Harold și Tina, iar ancheta asupra morții lor rămâne în desfășurare.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page