Press "Enter" to skip to content

Ea este Lavinia, tânăra de 24 de ani moartă în accidentul cumplit din Suceava. Se căsătorise de curând și visa la o viață fericită

Lavinia, tânăra de 24 de ani moartă în accidentul din Suceava, se căsătorise recent. Soțul ei este în stare critică la spital.

Ea este Lavinia, tânăra de 24 de ani moartă în accidentul cumplit din Suceava. Minivacanța de 1 decembrie a fost marcată de o serie de tragedii petrecute pe șoselele din România, în urma accidentelor grave.

Ea este Lavinia, tânăra de 24 de ani moartă în accidentul din Suceava

Un astfel de eveniment rutier s-a produs, duminică seara, în județul Suceava, pe drumul dintre localitățile Dumbrăveni și Bursuceni. Doi tineri proaspăt căsătoriți au fost victime, ea și-a pierdut viața, iar el este în stare critică la spital.

Lavinia Burcă, în vârstă de 24 de ani, se afla la volanul unui BMW, condus regulamentar, atunci când șoferul unui VW Golf, care venea din sensul opus de mers, a pierdut controlul asupra mașinii și a lovit autoturismul tinerei. Alături de cuplu se mai afla un băiat de 17 ani.

Din păcate, impactul a fost extrem de puternic. Ambele mașini au ajuns un morman de fiare, iar Lavinia a murit pe loc. Cei trei tineri, printre care și soțul fetei, au fost grav răniți, în urma accidentului rutier.

Soțul Laviniei este în stare critică la spital

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale. Însă, Lavinia nu a putut fi salvată de către medicii de pe ambulanță. Cei doi pasageri din BMW au fost găsiți în stare de inconștiență, potrivit reprezentanților ISU.

„Au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean”, a informat ISU Suceava.

În cele din urmă, au fost stabilizați și transportați la spital. Și șoferul autoturismului VW Golf, un tânăr de 21 de ani, a fost grav rănit. „Un tânăr de 17 ani, adus în stop cardio-respirator, cu traumatism cranio – cerebral grav, multiple fracturi.

Un tânăr de 24 de ani, tot cu traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi. Şi încă un tânăr de 21 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, multiple fracturi, dintre care unele deschise”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Suceava, pentru Observator.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili, cu exactitate cum s-a produs accidentul. Familia Laviniei Burcă este distrusă de durere. Tânăra se căsătorise în luna august, iar cu câteva zile înainte de nenorocire postase fotografii de la nunta ei, în care apărea zâmbitoare alături de soțul ei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page