Press "Enter" to skip to content

Doliu la ISU. A salvat multe vieţi, dar a murit într-un tragic accident. Colegii nu l-au putut salva

Unul dintre salvatorii ISU cu experienta a murit in urma unui accident cu bicicleta, la doar 44 de ani.

DOLIU urias la ISU! Subofiţerul Ionuţ Daia, unul dintre şoferii inspectorului şef al ISU Giurgiu, şi-a pierdut viaţa, azi-noapte, la doar 44 de ani.

Acesta a căzut cu bicicleta, lovindu-se la cap, în sensul giratoriu de la Şcoala Nr.1 „Sf. Gheorghe”, nu departe de locuinţa sa.

La data de 3 iunie, ora 00.24, un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe o alee din interiorul unui parc din municipiul Giurgiu, a lovit cu roata din față marginea bordurii și a căzut pe asfalt.

„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul acestuia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat, pentru „Giurgiuveanul”, agent de poliţie Corina Cioplea, purtător de cuvânt al IPJ Giurgiu.

„Nimic nu este veșnic, iar soarta este nedreaptă uneori și ia de lângă noi oamenii dragi mult prea devreme …

Astăzi, gândurile noastre se îndreaptă către familia plutonierului adjutant Daia Ionuț, care a pierit fulgerător, azi-noapte, în urma unui eveniment tragic.

A lăsat în urma sa un mare gol, multe lucruri nespuse, oameni apropiați și colegi, care i-au fost alături în ultimii 16 ani.

La doar 44 de ani a plecat în Armata din Ceruri, de unde suntem siguri că ne va privi cu același zâmbet pe buze și optimism pe care îl răspândea oriunde se afla.

În aceste momente, îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei sale să îi dea alinare și putere …

Drum lin către cer, dragul nostru camarad!”, potrivit ISU Giurgiu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page