Press "Enter" to skip to content

Doliu la Hollywood. Actorul Bill Hayes, care a jucat mai bine de cinci decenii în serialul „Days of Our Lives”, a murit la vârsta de 98 de ani

Este doliu la Hollywood, Bill Hayes a murit la vârsta de 98 de ani. Actorul s-a stins în locuința sa, înconjurat de familie.

Vineri, 12 ianuarie 2024, Bill Hayes a murit la vârsta de 98 de ani, înconjurat de familie. Actorul american a jucat timp de 50 de ani în serialul „Days of Our Lives”. În luna iunie a anului trecut, artistul și-a sărbătorit cea de-a 98-a aniversarea pe platoul de filmare, înconjurat de colegi.

Bill Hayes a interpretat pentru prima dată personajul Doug Williams în 1970. Pe platoul de filmare a cunsocut-o pe cea care avea să-i devină soție, actrița Susan Seaforth Hayes.

Născut William Foster Hayes III în Harvey, Illinois, în 1925, Bill Hayes și-a început cariera de muzician cu hitul „Balada” scirs de Davy Crockett.

Apoi a început să se concentreze mai mult pe actorie și a obținut ceea ce a devenit rolul său cel mai notabil în „Days of Our Lives” de la NBC în februarie în 1970, în rolul unui deținut care era și cântăreț de lounge. Acesta a continuat sp interpreteze personajul lui Doug Williams în mod continuu pentru încă 5 decenii, până în 2023.

Colega sa, Seaforth Hayesm s-a alăturat serialului cu doi ani înaintea sa, interpretând personajul Julie Williams. Cei doi au jucat rolul de cuplu pe micile ecrane și, în cele din urmă, s-au îndrăgostit în viața reală și s-au căsătorit în 1974. Popularitatea poveștii lor de dragoste i-a făcut chiar să apară pe coperta revistei Time în acel an.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page