Press "Enter" to skip to content

De necrezut! Câți euro a mers darul la nunta lui Florin Salam de pe 1 iunie, din Mamaia

Fericire mare în familia lui Florin Salam. Pe 1 iunie, cunoscutul artist şi Roxana Dobre şi-au unit destinele, la malul mării. Petrecerea a avut loc într-unul dintre cele mai exclusiviste restaurante de pe litoral. Invitaţii de seamă s-au distrat până în zori, iar pentru că totul a fost la superlativ şi darul a fost pe măsură. Iată câți euro a mers darul la evenimentul anului.

Printre invitaţii prezenţi la nunta anului 2022 s-a numărat şi Jador. Artistul a fost onorat că a putut să participe la eveniment, însă din cauza faptului că trebuia să susţină un program artistic a fost nevoit să plece primul. Chiar şi aşa, pentru câteva ore, cântăreţul a vrut să-i fie alături „regelui manelelor”.

”Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui”, a spus Jador.

Câți euro a mers darul la nunta lui Florin Salam de pe 1 iunie, din Mamaia

Reporterii CANCAN.RO l-au surprins chiar înainte de a pleca din local. Jador, alături de doi prieteni părăseau locul 0 al distracţiei destul de grăbiţi. Însă, înainte a oferit câteva declaraţii.

Întrebat cum s-a simţit la petrecere, cântăreţul a răspuns foarte hotărât. Acest lucru se putea citi şi pe chipul său, deoarece zâmbetul larg de pe faţă a făcut cât 1000 de cuvinte. Cât despre darul de nuntă, Jador nu a vrut să dea prea multe detalii.

„Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare”, ne-a dezăluit Jador în exclusivitate.

În schimb, prietenul artistului a fost mai sincer în ceea ce priveşte acest subiect. Tânărul a spus fără ocolişuri ce sumă a scos Jador din buzunar: „A dat 2000 mii la masă”.

Ceremonia a fost oficiată la malul mării

Ceremonia a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un cadru superb, divin, iar cei doi îndrăgostiți au spus “DA!” în sunetul valurilor. Cununia religioasă a avut  loc la o biserică extrem de cochetă, Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia. Petrecerea care va încununa unirea destinelor ”Regelui” și ”Reginei” în fața lui Dumnezeu are loc la Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoral.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page