Press "Enter" to skip to content

De ce toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera R. Ce meserii au fratele și sora artistei, în Canada

Rona Hartner, regretata actriță și cântăreață decedată pe data de 23 noiembrie, a făcut parte dintr-o familie mare și frumoasă. Ea a mai avut o soră și un frate, Rinda și Reon, ambii stabiliți în Canada. Iată ce meserii au aceștia, dar și de ce toți membrii familiei artistei poartă prenume cu litera R! Apropiații fostei concurente de la Te cunosc de undeva au dezvăluit totul!

Motivul pentru care toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera R

Rona Hartner va rămâne în amintirea tuturor celor care au cunoscut-o și văzut-o ca o artistă care a iubit scena și care a trecut prin greutăți cu zâmbetul pe buze.

Cu toate că se confrunta cu grave probleme de sănătate, artista nu lăsa să se vadă acest lucru. Ea își făcea meseria cu profesionalism și cu tragere de inimă, iar publicul o vedea tot timpul veselă și optimistă.

Din păcate, însă, fosta concurentă de la Te cunosc de undeva a pierdut lupta cu cancerul luna acasta, pe data de 23. În acest moment, trupul său neînsuflețit se află la capela din Cimitirul Bellu Catolic din București, iar vineri, 1 decembrie, urmează înmormântarea.

”Cu lacrimi în ochi, vă scriu ca să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon, către țara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din București, de miercuri, până vineri, la 12.00, când o să o conducem pe ultimul drum, să se odihnească alături de strămoșii noștri”, a anunțat Rinda, sora Ronei, pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page