Press "Enter" to skip to content

Dănuț, tânărul mort în accidentul din Iași, a fost înmormântat. Imaginile dureroase postate de iubita lui VIDEO

Ieri a fost o zi grea pentru familia lui Dănuț, băiatul de 18 ani care a murit într-un grav accident în Iași, la Podu Iloaiei. Tânărul a fost înmormântat sub privirile îndurerate ale familiei, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut.

  • Dănuț a fost condus pe ultimul drum
  • Iubita lui a postat cele mai dureroase imagini

Pentru Dănuț, ieri a fost ultimul său drum, un drum fără întoarcere, asta după ce în urmă cu trei zile a murit într-un grav accident rutier petrecut în localitatea Podu Iloaiei, din Iași, acolo unde a ars de viu în mașina care s-a răsturnat în afara soșelei după un impact violent.

Tânărul mort în accidentul din Iași, de la Podu Iloaiei, a fost înmormântat

Tânărul de 18 ani a fost înmormântat sub privirile îndurerarate ale familiei, ale prietenilor, dar și ale tuturor celor care l-au cunoscut și care l-au admirat în tot acest timp. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, iar Dănuț să părăsească această lume atât de rapid și într-un asemenea mod.

Iubita lui, Ștefania, a publicat mai multe clipuri video și fotografii pe pagina sa de socializare, acolo unde și-a urlat durerea după moartea partenerului său. Ea a spus că nu-i vine să creadă și momentan nu realizează că Dănuț nu se va mai întoarce niciodată la ea, așa cum o făcea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Stefania🤍 (@dse.stefania)

”Rămas bun, iubirea mea. Te iubesc”, a scris iubita lui Dănuț pe rețelele de socializare.

Șoferul care a condus mașina în care se afla Dănuț a fost arestat

Șoferul de 22 de ani, cel care a provocat accidentul teribil, a fost adus în fața judecătorilor cu propunere de arestare pentru 30 de zile, asta după ce a fost găsit vinovat pentru tragedia ce a avut loc pe șosea.

El a fost găsit cu o alcoolemie record în timp ce se afla la volan, iar în urma accidentului s-a ales cu câteva râni ușoare, iar la fel și fata care se afla cu ei în mașină. Dănuț însă nu a mai reușit să fie scos din autoturism de către martori, căci nu a putut fi tras dintre fiarele contorsionate ale mașinii, iar ulterior a avut loc o explozie. Trupul lui a luat foc și nu s-a mai putut face nimic pentru ca viața să-i fie salvată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page