Press "Enter" to skip to content

Dan Negru, mesaj neașteptat și plin de emoție pentru fiul Mădălinei Manole. Ce i-a transmis prezentatorul la zi aniversară: ”O femeie de ispravă”

Dacă regretata Mădălina Manole ar mai fi trăit, ieri, opt iunie, ar fi avut motiv de sărbătoare. Și asta pentru că fiul ei, Petru Jr., crescut de tată și de bunicii paterni de când a rămas fără mamă, și-a aniversat ziua de naștere. Copilul a împlinit 13 ani, fiind sărbătorit de la distanță și de unchiul său, care nu l-a mai văzut de când abia venise pe lume.

Însă, pe lângă Marian Manole, care speră ca nepotul său să îi calce pe urme Mădălinei Manole, mai este un om care s-a gândit la minor și la cea care cândva era vocea României.

Dan Negru: ”Mădălina a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră”

Dan Negru face parte din puținele vedete care au avut parte de întâlniri memorabile cu Mădălina Manole. Nu puține au fost show-urile în care cei doi au fost prezenți în același platou de televiziune.

Cu gândul la trecut, cu amintiri în suflet și în minte, dar și cu un gol și un dor imens la purtător, Dan Negru i-a vorbit public lui Petru Jr. despre mama sa. Prezentatorul a avut, ca de fiecare dată, numai cuvinte de laudă la adresa regretatei artiste, folosind cuvintele potrivite, Dan Negru a pus-o pe Mădălina Manole pe un piedestal. 

Mai mult decât atât, prezentatorul de la Kanal D i-a mărturisit minorului că mama sa, plecată de ani mulți dintre noi, a fost cea care a schimbat mentalitatea despre viață și frumos.

Tocmai de aceea, pentru că și azi se vorbește despre etapele bune ale Mădălinei Manole, Dan Negru îl îndeamnă pe Petru Jr. să se bucure de ce a lăsat în urmă cea care l-a adus pe lume și să trăiască frumos fiecare clipă a vieții sale.

Dar ami ales, spune el, îi reamintește copilului crescut fără mamă că, deși nu o are fizic aproape, îmbrățișarea ei îl va ocroti tot timpul.

”Draga Petru, citesc în ziare că azi împlinești 13 ani. Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul. Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau ca e „trecută de prima tinerețe”. Așa erau vremurile, Petru. În anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam! Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă: că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri. De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărstă. Să-ti trăiești frumos zilele, Petru. E mult de când a plecat Mădălina… Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul”, a scris Dan Negru în online, în dreptul unei imagini în care apare alături de Mădălina Manole.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page