Press "Enter" to skip to content

Cum va fi vremea la final de an? ANM a spus exact

Vremea la final de an. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a oferit informații de ultim moment despre condițiile climatice care vor fi înregistrate de Crăciun şi Revelion.

Vremea la final de an. Directorul ANM a subliniat că vom avea o vreme mai puţin obişnuită pentru acea perioadă a anului. Prognoza meteo actualizată pentru Crăciun şi Revelion arată că temperaturile pot fi mai ridicate decât în mod obișnuit.

Cum va fi vremea la final de an

Mai mult, este dificil de anticipat dacă va ninge de sărbătorile de iarnă, potrivit meteorologilor. Chiar și așa, un vortex polar poate aduce un nou ciclon cu troiene de zăpadă şi temperaturi siberiene, potrivit explicațiilor oferite de Elena Mateescu.

„În momentul acesta este greu de estimat dacă vom avea parte de zăpadă în mod deosebit în perioada sărbătorii Crăciunului și a trecerii dintre ani. Actualizarea prognozei meteo indică o probabilitate de a avea un regim de temperaturi, mai ales în ultima săptămână din acest an, cu valori ușor în creștere, astfel încât încălzirea să vină la pachet cu precipitații predominant sub formă de ploaie. Cu siguranță însă, pe măsură ce ne vom apropia, lucrurile se mai pot schimba”, a declarat Elena Mateescu.

De asemenea, aceasta a explicat că temperaturile pot fi mai ridicate decât în mod obișnuit, în săptămâna 25 decembrie 2023-1 ianuarie 2024.

Dinamica evoluției condițiilor meteorologice este deosebit de mare

Dinamica evoluției condițiilor meteorologice este una deosebit de mare, spune specialista. Astfel, pe măsură ce ne apropiem de interval, se va putea determina un grad de acuratețe mult mai bun.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page