Press "Enter" to skip to content

Cum se mentine Silviu Prigoana in forma dupa ce a slabit. Omul de afaceri a spus care este dieta lui

Silviu Prigoană a slăbit foarte mult în ultimii ani, iar acum încearcă să se mențină în formă.

Silviu Prigoană, care ani de zile a purtat exclusiv haine negre, a uimit pe toată lumea după ce a slăbit foarte mult.

Omul de afaceri nu s-a mulțumit doar să scape de kilogramele în plus, că încearcă să se mențină în formă și să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

Silviu Prigoană, care de curând a dezvăluit că o femeie fără copii este neinteresantă pentru el, a dezvăluit care este dieta sa de zi cu zi în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Antena Stars.

„Multă apă, ăsta e secretul Mănânc ciorbe. Viața mea a luat-o de la capăt. Am slăbit, am luat-o de la capăt. Fiecare dimineața e începutul restului vieții tale. Trebuie să faci în așa fel încât să nu fie ultima zi. Mă duc la oglindă, mă pup, mă văd cât sunt de frumos”, a declarat Silviu prigoană la emisiunea  „Refresh by Oana Turcu”.

„Trebuie să te simți acolo. Noi suntem primii medici, știm să ne controlăm. Nu mă abțin. La prânz mănânc o ciorbă și ceva alături, dar nu prăjit. Mănânc acasă. Fără desert. Vara întotdeauna desertul sunt fructele, după masă, nu lețin să le mănânc înainte. Seara înainte de masă un șpriț. O parte vin, și 7-8 părți apă, e un suc”, a mai spus omul de afaceri.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page