Press "Enter" to skip to content

CU CE SE OCUPA MIHAELA RĂDULESCU ÎNAINTE SĂ DEVINĂ CELEBRĂ? „ N-AM AVUT O TINEREȚE VESELĂ…”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai longevive prezențe din sowbiz-ul românesc, iar pentru a ajunge aici a fost nevoie de multă muncă și determinare. Vedeta a vorbit despre începuturile carierei și despre ce job-uri a avut înainte să devină celebră.

Mihaela Rădulescu și-a dorit mereu să reușească în viață, iar prezența ei să conteze. Așa că a muncit de mică pentru a își îndeplini visurile și nu s-a dat bătută niciodată. Vedea a mărturisit că de la vârsta de 18 ani își câștigă singură banii, iar de-a lungul timpului a muncit din greu pentru tot ceea ce are. 

Mihaela Rădulescu a trecut prin multe până să ajungă la celebritatea de astăzi. Vedeta a schimbat diverse joburi și a început patru facultăți, toate acestea pentru a își găsit drumul în viață și pentru a își da seama ce cale trebuie să urmeze. Aceasta a fost chiar și șofer de taxi, pentru a câștiga un ban în plus.

„Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi. Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc. Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul.

 Și… l-am găsit bine, cred. Eram altă generație, veneam din comunismul ăla cenușiu, aterizând brutal într-un curcubeu democratic. Greu de explicat azi, atunci era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea, să-mi ajut familia, să-i fac să fie mândri de mine. Mi-a cam ieșit. Greu, sinuos, dar mi-a ieșit.”, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru Viva.ro.

Mihaela Rădulescu, despre cariera în televiziune

De asemenea, Mihaela Rădulescu a dezvăluit și care este „secretul” unei cariere de succes. Aceasta  a mărturisit că ajuns unde este astăzi doar prin extrem de multă muncă. Pentru mulți ani de zile, vedeta și-a pus viața personală pe plan secundar și s-a dedicat în totalitate carierei sale.

„Muncesc ca un cal de tracțiune în orice proiect, de când mă știu, și cred că asta a fost mereu eticheta mea profesională. Te puteai baza pe mine, la orice oră și în orice context, pentru că nu știam altceva decât munca.

Toți prietenii mei mergeau seara în cluburi, plecau în weekenduri… Eu, nu. Pe mine mă găseai ziua și de multe ori noaptea, la studio.”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page