Press "Enter" to skip to content

Cele 6 zodii care au noroc la bani. Astrologii spun că sunt predestinate să se îmbogățească. Tu te numeri printre ele?

Cele 6 zodii care au noroc la bani. Din păcate, nu toți nativii atrag finanțele ca un magnet, însă, dacă vă numărați printele cele de mai jos, vă puteți considera cu adevărat norocoși. Experții în astrologie au dezvăluit zodiile care nu trebuie să depună prea mult efort ca să se bucure de bunăstare financiară.

Cele 6 zodii care au noroc la bani. Chiar dacă pentru unii mai mult și pentru alții mai puțin, toată lumea este interesată de partea financiară. Vizavi de acest aspect, astrologii spun că nu toți nativii atrag banii foarte ușor, sunt doar câțiva care au acest noroc.

Cele 6 zodii care au noroc la bani

Berbec

Primul semn din zodiac deschide lista celor predispuși să atragă bogăția ca un magnet este Berbecul. Conduși de planeta neînfricata și înflăcărată Marte, Berbecii sunt persoane foarte puternice care iau mereu inițiativa.

Această  trăsătură îi face puțin impulsivi și neînfricați, ceea ce înseamnă că nu le este frică să își asume riscurile într-o nouă aventură. Sunt firi deschise și se pot adapta oricăror situații, caracteristici necesare pentru a deveni bogat. Cu toate acestea, nerăbdădori prin natura lor, vor tinde să “calce peste cadavre” pentru a-și atinge țelul mai repede.

Taur

Taurul are două trăsături de personalitate care îl face să fie prezent pe această listă – încăpățânarea și natura materialistă. În viața personală, aceste caracteristici nu sunt foarte apreciate de parteneri, dar dacă vorbim strict de planul financiar și de a da lovitura în acest domeniu atunci, ei sunt  candidații ideali pentru a-și atinge obiectivele.

Dorința lor puternică pentru bogăție, combinată cu răbdarea înseamnă că își vor face oricând timp pentru a strânge o avere și a-și permite luxurile la care tânjesc”, spune astrologul și antrenorul spiritual Tara Bennet.

Leu

Nativul Leu este un lider înnăscut, care nu evită să-și arate latura feroce și autoritară. În toate aspectele vieții, Leului îi place să fie în centrul atenției. Încrederea în forțele proprii îl face un CEO genial, spune astrologul Emily Newman: „Ingeniozitatea și siguranța lor de sine le asigură drumul spre succes”.

Dar Leul se va strădui să reușească pe plan financiar și pentru că vrea mulți bani să cumpere lucruri frumoase și scumpe. „Stilul lor de viață grandios și posesiunile luxoase vin cu un preț ridicat. Un Leu fără bogății este o ‘pisică’ foarte nefericită”, adaugă Tara Bennet.

Fecioară

Deși Fecioara s-ar putea să nu aibă pasiunea înflăcărată a unui Berbec, ea compensează prin determinare, hotărâre și încăpățânare. „Obsesia lor de a atinge perfecțiunea îi conduce către succes. Fecioarele vor să-și depășească limitele, trebuie să atingă culmi înalte care, desigur, vin la pachet cu reușite financiare”, spune Bennet.

Fiind un semn de pământ practic, ei au, de asemenea, capacitatea de a aborda obstacolele frontal, „tratând eșecul inevitabil cu ușurință, cu grație, ceea ce îi antreprenori perfecți”, mai spune Kirsten. Iar odată ce au bani în mână, sunt experți în a economisi, a investi și a-și asuma riscuri calculate.

Săgetător

Expresia „pozitivitatea atrage pozitivitate” s-ar putea să fi fost născocită pentru acest semn zodiacal. „Condus de Jupiter, planeta expresiei, a norocului și a abundenței, Săgetătorul are o viziune lipsită complet de griji și optimistă asupra vieții.

El își asumă toate riscurile pe care alte semne zodiacale tind să le evite. Îndrăzneț și nerăbdător din fire, arcașul înfocat al horoscopului știe exact ce vrea și nu se teme să ajungă acolo unde își dorește”, a explicat experta în astrologie Charlotte Kirsten, pe blogul ei.  Săgetătorilor nu le este frică să încerce noi afaceri și să insiste până când aceasta devine de succes.

Capricorn

Dacă ai fost vreodată supărat pe un Capricorn pentru că stă până târziu la birou și să ratează cina, probabil că ai realizat cât de importantă este munca pentru el. Și când vor veni banii, va fi foarte ușor să treci cu vederea aceste lucruri care te deranjează. „Condus de Saturn, planeta angajamentului, Capricornul este simbolul responsabilității”, spune Kirsten.

Deci, deși nu este probabil să fie antreprenori, ei pot foarte rapid să avanseze la locul de muncă. „Prin farmecul, inteligența și carisma lor, Capricornul știe exact cum să-și facă prieteni și să influențeze oamenii, fiind rapid promovat și dobândind mai multă stabilitate financiară”, adaugă Kirsten. Iar dacă încep să adauge zerouri la soldul contului lor bancar, să nu vă așteptați să se oprească aici.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page