Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă cu fiica Ronei Hartner după moartea mamei sale. În ce tară a decis să locuiască în continuare: „Vrea să…”

Rona Hartner și fiica sa, Rita, au avut o o relație extrem de apropiată. Adolescenta a fost nedespărțită de cea care i-a dat viață și a sprijinit-o în lupta cu boala cumplită prin care a trecut. La doar 15 ani, Rita a trecut prin momente cumplite în momentul în care a aflat că mama sa este grav bolnavă. Ce se întâmplă cu fiica Ronei Hartner după moartea mamei sale. În ce tară a decis să locuiască în continuare.

  • În ce țară va locui fiica Ronei Hartner după moartea mamei sale
  • În grija cui va rămâne fiica regretatei artiste

Rita, fiica Ronei Hartner, a venit pe lume în Franța, în urmă cu 15 ani. Este rodul iubirii actriței cu dansatorul argentinian Rocco Sedano, de care actrița ar fi decis să se despartă la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe fiica sa. Rita a locuit mai mult în Franța și vorbește parțial limba română, dar a venit în România cu mama sa de multe ori.

În ce țară va locui fiica Ronei Hartner după moartea mamei sale

Până în ultima secundă, Rita a fost alături de mama sa. Anul acesta, în primăvară, cu puțin timp înainte ca Rona Hartner să afle că suferă de o boală cruntă, actrița a anunțat că și-a retras fica de la școală pentru a petrece împreună mai mult timp.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Rinda Hartner, sora Ronei, după moartea mamei sale, Rita va continua să locuiască în Franța.

„Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama, dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei. Să nu simtă că este copilul nimănui.”, a spus Rinda Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

Așadar, deși mama sa nu mai este, Rita se poate baza pe bunica, mătușa și unchiul ei, care au spus că îi vor fi alături și vor face tot ce le va sta în putință pentru a suplini, măcar puțin, lipsa Ronei Hartner.

Fiica Ronei Hartner nu dorește să ia legătura cu tatăl ei, după moartea mamei

De-a lungul anilor, Rita nu a avut o relație cu tatăl său. Acum, potrivt dezvăluirilor făcute de Rinda Hartner, după moartea Ronei Hartner, bărbatul ar vrea să creeze o legătură cu fiica lui, însă adolescenta nu prea ar dori acest lucru.

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu aflat lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate.”, a precizat sora regretatei actrițe.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page