Press "Enter" to skip to content

Ce să pui de Crăciun și Revelion la intrarea în casă. Îți va aduce belșug și noroc

Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, iar majoritatea oamenilor împodobesc cât de frumos pot casele de Crăciun și Revelion. Ei bine, un lucru nu trebuie să lipsească de la intrarea în casă de sărbători, pentru că acesta îți va aduce belșug și noroc. Iată ce trebuie să pui de Crăciun și Revelion la intrarea în casă!

  • Ce este important să pui la intrarea în casă de Crăciun și Revelion
  • Îți va aduce belșug și noroc

Un obiect nu trebuie să lipsească de la ușa ta în perioada sărbătorilor de iarnă și asta pentru că el îți aduce belșug și noroc în casă și nu numai. Acest lucru este extrem de important, iar oamenii îl dăruiesc des de Crăciun și Revelion. Iată despre ce este vorba!

Ce să pui de Crăciun și Revelion la intrarea în casă

De Crăciun și Revelion nu trebuie să lipsească de la intrarea în casă Crăciunița, floarea specifică acestei sărbători. Aceasta floare îți va aduce belșug și noroc în perioada sărbătorilor de iarnă, iar majoritatea femeilor o adoră.

Superstițiile, dar și tradițiile din moși-strămoși spun că această floare este una sfântă, iar ea îți va aduce mereu în locuință mult belșug și mult noroc. Astfel, Crăciunița trebuie neapărat să fie pusă la intrarea în casă.

Care este legenda Crăciuniței

Crăciunița este o floare sfântă, iar această floare specială are câteva legende. O legendă a Crăciuniței, cunoscută și sub numele de Floarea Nopții Sfinte, începe în Mexic, într-un oraș unde locuiau Maria și Pablo, doi frați care proveneau dintr-o familie săracă. De Crăciun, aici avea loc un festival tradițional, festival unde se ofereau cadouri. Cu toate că toți copiii care veneau la festival aduceau daruri, cei doi frați nu făceau asta, pentru că nu își permiteau.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page