Press "Enter" to skip to content

Ce s-a văzut la mormântul Ronei Hartner după înmormântare. Detaliu dureros! Ce a nemulţumit-o pe sora regretatei artiste

Pentru familia regretati artiste, ziua de 1 Decembrie 2023 nu a fost motiv de celebrare, ci momentul în care au putut să-i fie alături acesteia, pe ultimul drum. Imaginile de la înmormântare au stârnit un val de emoție, cei care au fost prezenți la eveniment au ales să îi aducă un ultim omagiu artistei prin gesturi inedite. Un detaliu dureros a fost observat la scurt timp după ceremonie. Sora actriței, nemulțumită de ce s-a întâmplat în timpul înmormântării.

Ce a apărut pe mormântul Ronei Hartner după înmormântare

Vineri, 1 Decembrie 2023, familia, prietenii și toți cei care au admirat-o au condus-o pe ultimul drum pe îndrăgita artistă. Rona Hartner, care s-a stins din viață la doar 50 de ani, răpusă de o boală nemiloasă cu care s-a luptat o bună perioadă, a fost înmormântată în Cimitirul Bellu Catolic din București.

Cei prezenți i-au adus omagii emoționante, sicriul artistei a fost decorat cu fotografii superbe cu ea. După ce a fost coborâtă în pământ, mormântul artistei a fost acoperit cu flori și coronițe de brad. Printre ele s-a putut observa și o fotografie înrămată în care Rona Hartner apare zâmbitoare, îmbrăcată cu o rochie albastră – imaginea cu care vor să rămână în amintire cei care au iubit-o.

Apariție surprinzătoare

Fotoreporterii Playtech Știri au fost și ei prezenți la ceremonie. În timpul slujbei, în mulțime, colegii noștri l-au zărit pe Rocco Sedano, primul soț al actriței și tatăl fiicei sale.

Apariția argentinianului a fost o surpriză pentru mulți, s-a crezut că bărbatul și-a dorit să îi fie alături, pentru ultima oară, fostei sale soții. Adevărul ar fi fost altul.

Ce a nemulțumit-o pe sora regretatei artiste

Prezența lui a nemulțumit-o pe sora Ronei Hartner. Rinda a dezvăluit că fostul ei cumnat i-ar fi spus că a vrut să fie lângă fiica sa în acele momente dificile, însă este convinsă că scopul său ar fi fost, de fapt, altul: de a o îndepărta pe adolescentă de familie.

”A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe… Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui.

Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu” , a declarat sora Ronei Hartner, pentru Click.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page