Press "Enter" to skip to content

Ce poţi cumpăra din magazinele ANAF şi unde sunt situate. Produse confiscate, vândute cu preţuri pornind de la un leu

O parte dintre mărfurile confiscate de fisc sau în vămile româneşti ajung pe rafturile celor opt magazine ANAF din Bucureşti şi mai multe judeţe din România. Aici se vând la preţuri care pornesc de la 1 leu.

Pe scurt, orice obiect confiscat de inspectori, vameşi şi poliţişti care nu se vinde la licitaţie şi nu este distrus ori perisabil, este comercializat în cele opt magazine ANAF din Bucureşti şi alte judeţe din ţară au rafturile pline de orice îţi poate trece prin minte: haine, jucării, obiecte de uz casnic, device-uri, chiar şi decoraţiuni de Crăciun. Practic, Fiscul se ocupă de valorificarea produselor respective, iar preţurile nu sunt mari deloc.

Magazinul ANAF din București se află în Sectorul 4, pe strada Măriuca, nr.14. În ceea ce privește programul de funcționare, acesta este deschis de luni până joi în intervalul orar 08.30 – 16.00. Vineri programul este ceva mai scurt, de la 08.30 până la 14.00.

De asemenea, în weekend, magazinul ANAF din București este închis. Continuăm lista cu magazinele ANAF. Mai există alte șapte locații deschise la nivel național în Galați, Târgoviște, Gorj, Timișoara, Oradea, Sibiu, dar și în Brașov.

Lista completă cu magazinele ANAF din România și adresa acestora

1 magazin în judeţul Galaţi, str. Brăilei nr. 33, Municipiul Galaţ.
1 magazin în Municipiul Târgovişte, str. Calea Domnească nr. 166, judeţul Dâmbovița.

1 magazin situat în clădirea A.J.F.P. Gorj, din Tg. Jiu, str. Siretului , nr. 6, judeţul Gorj.
1 magazin în judeţul Timiş, str. Gheorghe Lazăr, nr. 9B, loc. Timişoara

1 magazin situat în Oradea, strada Dimitrie Cantemir, nr. 2B.
1 magazin situat în Municipiul Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr.17.

1 magazin situat în Municipiul Braşov, Bld. Alexandru Vlahuţă, nr. 59.

1 magazin situat în str. Măriuca, nr.14, sector 4, Bucureşti.

Ce poţi cumpăra cu doar un leu din magazinele ANAF

Ce produse poți cumpăra din magazinele ANAF cu doar 1 leu? Începem lista cu un produs de care toată lumea are nevoie mai devreme sau mai târziu. Celebrele lumânări festive se vând cu doar 0,25 bani în magazinele ANAF din România, potrivit Fanatik.

Un alt produs care costă mai puțin de 1 leu în aceste locații este un ghiveci pentru flori. Acesta costă doar 0,70 de bani. De asemenea, un set de agrafe poate fi achiziționat pentru doar 1 leu.

Lista continuă cu alte produse accesibile. Un fermoar costă 0,50 de bani în aceste locații. De asemenea, un aparat de masaj capilar se vinde cu doar 2 lei, iar o folie de protecție pentru ecranul telefonului tău costă doar 3,75 lei.

În aceste magazine se găsesc și articole vestimentare. O rochie costă de la 4 lei în sus, iar ghetele pentru copii au prețuri care pornesc de la 7 lei. Totodată, o pereche de balerini se vinde cu 1,5 lei, iar o cravată costă doar 3 lei.

Prețul pentru o pereche de pantofi cu toc pornește de la 3,5 lei, în timp ce un sutien costă de asemenea 3,5 lei. O căciulă poate fi achiziționată cu doar 4 lei, iar același preț este valabil și pentru pălării. De asemenea, umbrela costă și ea 3 lei în aceste locații.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page