Press "Enter" to skip to content

Cât costă un cofraj cu 30 de ouă în canada. O româncă stabilită acolo a făcut public bonul fiscal din supermarket

Mulți sunt românii care au părăsit țara în căutarea unui viitor mai bun, dar și cei care spun că în România traiul este scump și toate lucrurile costă mult. O româncă stabilit în Canada a vrut să ofere tuturor o imagine mai clară, așa că a făcut un calcul concret. Femeia și-a prezentat coșul de cumpărături, a spus cât a dat pe fiecare produs, iar la final a făcut calculul.  

O româncă stabilită în Canada a vrut să le ofere conaționalilor o imagine mai clară asupra vieții din străinătate și a început cu cheltuielile pe care le face pentru mâncare. Femeia a vrut să arate de câți bani are nevoie cineva pentru a face câteva cumpărături uzuale. Rezultatul i-a uimit pe mulți.

Cât costă un cofraj cu 30 de ouă în Canada

Într-un clip postat pe platforma TikTok, românca și-a prezentat coșul de cumpărături. Aceasta a mers la magazin și a achiziționat câteva produse, cheltuind un total de 60 de dolari, adică echivalentul a aproximativ 200 de lei.

Printre alimentele achiziționate de româncă se găsesc produse de bază, precum ouă, ronțăieli, suc și fructe. Înainte de a dezvălui cât a costat fiecare produs, femeia a precizat că a rotunjit puțin prețurile pentru claritate.

Așadar, româna din Canada a achiziționat o pungă de sticksuri, pe care a dat 2 dolari și câțiva cenți, niște rulouri umplute, care au costat 9 dolari, dar și un baton de mozzarela la prețul de 9 dolari. De asemenea, aceasta a mai luat un fel de biscuiți mari la 7 dolari, o pungă de mandarine la 7 dolari, o caserolă cu cornulețe cu ciocolată la 6 dolari și 6-7 banane la prețul de 2,60 dolari.

Mai mult, femeia a pus în coș și un cofraj de 30 de ouă, care a costat 10 dolari, dar și un suc la 4,50 dolari. După ce și-a prezentat cumpărăturile, românca a menționat că familia ei din Cluj i-a spus că în România nu poți cumpăra atât de multe produse cu 200 de lei.

Astfel, femeia a vrut să sublinieze că traiul în Canada este mai accesibil și mai ușor. Însă, aceasta a fost contrazisă de unii internauți. Aceștia au spus că facturile în Canada sunt colosale, iar viața nu este așa ieftină precum o prezintă.

 „Spune-le cât plătești factura la telefon pe lună, cât dai pe chirie și după mai vorbim”, a spus unul dintre internauți.

Românca nu a ezitat și a dat imediat replica: „Dau pe telefon 50 de dolari pe lună”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page