Press "Enter" to skip to content

Zodiile care au karma pătată. Sunt predispuse la multe lovituri și necazuri

Unele zodii nu au noroc, indiferent cât mult încearcă să facă lucrurile să meargă. Despre ele, astrologii spun că au karma pătată și sunt ocoliți de noroc. Fie că este vorba de ghinion în dragoste sau bani, nimic nu iese așa cum își Doresc acești nativi. Vezi dacă te numeri printre ei.

Cine are karma pătată

Anumite zodii chiar nu au noroc deloc, iar asta din cauza Karmei lor. Au de plătit pentru orgoliile din trecut, pentru greșelile grave pe care le-au făcut, pentru inimile pe care le-au frânt. Au o karmă grea, dar din toate aceste lecții vor învăța câte ceva.

Nativii zodiei Rac nu își găsesc liniștea până când nu își întemeiază o familie. Au o karmă foarte grea în acest sens și, de multe ori, se simt neînțeleși chiar și de cei dragi. Iubesc mult, pătimaș, dar tind să își facă o obosește față de persoana de lângă ei. Atitudinea lor le aduce dezamăgiri, infidelități, dar după astfel de experiențe se schimbă complet și devin cea mai rea variantă a lor.

Nativii din zodia Fecioară se numără printre cei mai dificili oameni din zodiac. Sunt încăpățânați și foarte orgolioși și resping foarte repede oamenii din jurul lor. Sunt foarte puternici și duri și obișnuiesc să își construiască în jur ziduri de protecție. Nu pot fi răniți datorită acestora, dar nu dau voie nici iubirii să pătrundă către ei. Nu vor avea niciodată parte de o iubire adevărată daca nu acceptă că trebuie să mai și pierzi pentru a găsi fericirea.

Zodii cu karma grea

În viețile anterioare, Săgetătorii s-au confruntat cu multe lipsuri, probleme, sărăcie. De aceea, karma din viața prezentă îl determină să muncească pentru confortul și bunăstarea lui, poate exagerat de mult față de ceilalți. Unii au mare noroc la bani, își construiesc o situație financiară bună foarte ușor, dar acești nativi trebuie să facă multe sacrificii și tot nu vor ajunge la un astfel de nivel.

Zodia Pești are și ea o karma încărcată, iar poverile din trecut încă își pun amprenta asupra acestor nativi. Karma lor îi tine mereu pe loc, nu îi lasă să evolueze și îi face foarte răzbunători și încrâncenați. Când găsesc pe cineva care să îi accepte așa cum sunt, devin dominatori cu cei pe care îi au alături, ceea ce le încarcă karma nefericită pe viitor cu noi poveri.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page