Press "Enter" to skip to content

Zodia care primește o mare sumă de bani în perioada 25-31 martie. Are mare noroc, atrage bogăția

Ultima săptămână din luna martie vine cu vești importante pe plan financiar, pentru câteva dintre zodii. Astrele sunt de partea acestor nativi, care au șanse mari să își suplimenteze veniturile, potrivit horoscopului banilor.

Zodia care se bucură de câștiguri în ultima săptămână din martie

Potrivit horoscopului banilor, prezentat de astrologul Remus Ionescu, în cadrul rubricii AstroBani, unele zodii sunt mai avantajate decât altele în ceea ce privește capitolul finanțe, în următoarea perioadă. Astrologul a explicat, pe canalul de YouTube Playtech Știri, care sunt zodiile norocoase în ultima săptămână din luna martie.

Nativii Gemeni se pare că se vor bucura de un început de săptămână norocos. Aceștia sunt în formă maximă, sunt convingători și reușesc să își pună în valoare calitățile în perioada 25-31 martie. Nu vor fi zile lipsite de provocări și obstacole, Gemenii pot intra în criză de timp, însă le vor rezolva pe toate până la urmă. Va fi o săptămână bună din punct de vedere financiar, spune Remus Ionescu. Acești nativi se gândesc să înceapă o afacere pe cont propriu sau să facă o schimbare pentru a-și îmbunătăți activitatea.

Alte zodii avantajate de astre

Și nativii Balanță sunt avantajați de astre în perioada următoare, mai spune Remus Ionescu. Aceștia încep săptămâna în forță, cu numeroase întâlniri și cu un program aglomerat. Este o perioadă bună pentru cei care sunt la început de drum și vor să învețe sau să fure meserie. Veștile sunt bune și pe plan financiar: Balanțele încasează o sumă de bani, recuperează sau li se restituie un împrumut.

Săgetătorii sunt, de asemenea, norocoși la capitolul bani. Urmează să încaseze o sumă neașteptată la început de săptămână, dar și cheltuiesc pe măsură. Fac investiții în casă sau au grijă de cineva drag. Pentru nativii tineri, urmează o perioadă în care vor progresa pe plan personal și vor acumula mai multe cunoștințe. Săgetătorii își îmbunătățesc performanțele și capătă mai multă încredere în forțele proprii.

Și Vărsătorii încasează o sumă de bani, însă și cheltuielile vor fi pe măsură. Acești nativi fac investiții sau cumpără lucruri pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și dorințelor celor dragi. De asemenea, pot investi în cursuri de formare profesională, cărți sau diferite abonamente la publicații de specialitate.

Vezi aici previziunile complete pentru săptămâna 25-31 martie 2024!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page