Press "Enter" to skip to content

Zi decisivă pentru soțul Danei Roba! Daniel Balaciu va fi adus astăzi în fața magistraților

Zi importantă pentru Dana Roba! Soțul ei, Daniel Balaciu, va fi adus astăzi în fața magistraților, după ce a stat o lună în arestul preventiv. Bărbatul urmează să afle ce pedeapsă va primi, după ce a lovit-o pe soția lui cu ciocanul în cap și a mutilat-o.

  • Zi importantă pentru Dana Roba!
  • Daniel Balaciu va primi pedeapsa

În urmă cu o lună, Daniel Balaciu a mutilat-o pe soția lui Dana Roba, iar make-up artistul a fost în stare gravă la spital, iar medicii nu-i mai dădeau șanse de supraviețuire. Daniel Balaciu se află în arest preventiv, iar astăzi va fi adus în fața magistraților.

Daniel Balaciu va primi pedeapsa, după ce a mutilat-o pe soția lui, Dana Roba

Daniel Balaciu urmează sa afle ce pedeapsă va primi, asta după ce a lovit-o pe soția lui cu un ciocan în cap și a lăsat-o într-o baltă de sânge ore în șir. Soțul Danei Roba se află în arest preventiv de 30 de zile.

Daniel Balaciu vrea să fie judecat în libertate

Daniel Balaciu a declarat că a fost legitimă apărare, astfel că vrea să fie judecat în libertate, pentru că fiicele lui are nevoie de el. Daniel Balaciu susține că Dana Roba a fost cea care a fost agresivă și i-a dat cu o jucărie de lemn în cap, însă make-up artistul a mărturisit în nenumărate rânduri că a fost lovită în cap în timp ce dormea cu un ciocan pe care nu-l avea în casă și totul a fost premeditat.

Daniel Balaciu o susține că soția lui a fost foarte violentă și atunci când a văzut-o într-o baltă de sânge a sunat la 112. Soțul Danei Roba susține că nu mai știe cu ce obiect a lovit-o în cap și că îi era frică de soția lui.

”A început să mă scuipe și să mă lovească cu o jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr. Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi.

Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după, deoarece a fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă. Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o pe Dana în pat plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța.

Nu îmi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea. În acel moment, eu eram convins că Dana mă poate omorî. Nu am intențioant niciodată să o lovesc și nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu este că mi-a fost frică pentru viața mea.”, a declarat Daniel Balaciu, soțul Danei Roba.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page