Press "Enter" to skip to content

Vremea din bătrâni pentru luna mai 2022, cu Mihai Voropchievici: „O lună amestecată, aşa cum e viaţa românului”

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți numerologi de la noi din țară. Celebrul specialist abordează cele mai interesante subiecte și dezbate chestiuni de mare interes.

De data aceasta ne spune cum va fi luna mai în funcție de zile.

Cum va fi vremea în mai

Mihai Voropchievici a dezvăluit prognoza meteo realizată după o modalitate din străbuni, care s-a dovedit utilă mereu. Numerologul a dezvăluit când va fi cald și va ploua, dar și alte evenimente importante de luna aceasta.

Numerologul susține că luna mai este una extrem de dificilă și aglomerata, asa cum sunt și viețile românilor. Cât despre vreme, primele zile ale lunii mai vor fi frumoase, dar apoi, pe 4 și 5 mai, vor exista precipitații destul de mari in majoritatea regiunilor din țară.

Din data de 6 mai și până pe 12 vom avea temperaturi extrem de ridicate, chiar mai mari decât cele normale pentru acest interval. După data de 14 mai încep ploile în aproape toată țara, iar vremea se încălzește din nou din 16 mai, conform lui Mihai Voropchievici.

Se scumpește pâinea în luna mai

De la numerolog aflăm că de pe 21 până pe 27 mai și vom avea parte și de ploi și de soare, iar ziua de 28 va fi cea mai neplăcută. Sunt asteptate furtuni cu vânt puternic și descărcări electrice. Finalul lunii va fi unul răcoros, cu multe ploi, dar vremea va fi mai plăcută din luna Iunie.

“Din 28 mai, ploaie mare cu descărcări electrice. 29 şi 31 mai, avem o vreme amestecată. Luna mai este o lună amestecată, aşa cum e viaţa românului”, a spus Mihai Voropchievici,

De la Voropchievici aflăm și că unul dintre cele mai importante și consumate alimente se va scumpi. Mai exact, prețul pâinii va creste luna aceasta, deoarece a fost eclipsă în Martie și acesta ar fi un semn de majorarea a costurilor pentru acest aliment.

“În luna mai, se scumpeşte pâine. Când este eclipsă în martie, se scumpeşte pâinea.”, a explicat numerologul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page