Press "Enter" to skip to content

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară: „De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume, mama”

Frumoasa vedetă a postat primele imagini cu bebelușul său, alături de un mesaj emoționant. Cum îl cheamă pe micuțul său.

Zi importantă pentru Vlăduța Lupău. Frumoasa artistă a devenit mamă în zi de mare sărbătoare pentru creștini. Ea și soțul său, Adi Rus, au devenit părinții unui băiețel pentru care s-au rugat ani întregi.

Artista este în culmea fericirii după ce și-a strâns în brațe bebelușul și abia așteaptă să fie alături de el pentru mulți ani de acum înainte.

Vlăduța Lupău se află la maternitate alături de bebelușul său și trăiețte cele mai frumaose emoții din viața sa, emoții pentru care s-a rugat mult timp, mai ales că a avut probleme înainte să rămână însărcinată.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu, iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale! Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!

Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu..

să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli, însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume! O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentru todeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult… De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! Eu, mami!’’, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău, probleme de sănătate înainte să devină mamă

Vlăduța Lupău a decis să păstreze vestea sarcinii ascunsă pentru mai multe luni, după ce în trecut s-a chinuit să rămână însărcinată. Așadar, până a fost sigură că sarcina decurge fără probleme, Vlăduța Lupău a decis să păstreze această veste minunată doar pentru ea.
Din fericire, sarcina a fost una care i-a aduc multă bucurie Vlăduței, iar frumoasa artistă a reușit să fie activă și să meargă la evenimente până în a noua lună de sarcină.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page