Press "Enter" to skip to content

VIDEO Vești triste în lumea manelelor: Luis Gabriel și Haziran au făcut accident. Blondina este însărcinată

Luis Gabriel și Haziran au făcut accident în urmă cu puțin timp. Soția manelistului a povestit cum s-a întâmplat totul.

Luis Gabriel și soția sa  au avut parte de un accident rutier. Haziran a povestit totul pe pagina sa oficială de TikTok. Imaginile de la fața locului sunt dezastruoase. Blondina a declarat că atât ea, cât și copilul și Luis sunt bine. „Vă mulțumim tuturor pentru mesaje! Suntem bine și sănătoși toți trei! Dumnezeu ne iubește!”, a spus Haziran.

Bolidul celor doi a suferit daune serioase. „Nimeni nu este imun la necazurile și încercările vieții. Acestea ne aduc mai aproape de Dumnezeu sau mai departe. Depinde doar de noi. Am învățat că dacă iubești viața și viața te va iubi pe tine. Dumnezeu ne dă mereu o a doua șansă care se numește mâine. Șansa de a prinde ziua de mâine sănătoși și fericiți este cel mai frumos dar de la Dumnezeu pentru noi! Îți mulțumim, Doamne, pentru tot!”, a adăugat Haziran.

Fanii au fost extrem de îngrijorați, iar comentariile au început să curgă la postarea cântăreței. „Dar ce s-a întâmplat? Dumnezeu e lângă voi. Bine că sunteți ok toți trei.”, „Off, dragilor! Fierul se repară, important este că voi sunteți bine, săracul șoferul vostru, ce o fi în sufletul lui. Doamne poartă-le de grijă!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Haziran va deveni mămică în curând

Haziran este extrem de fericită. Cântăreața îi va dărui primul copil lui Luis Gabriel. Cei doi s-au mutat împreună și au amenajat deja camera bebelușului.

Numele copilului va fi Joseph Luis Thiago. Aceștia au mărturisit în cadrul unui emisiuni ce nume va purta micuțul, care nu este ales la întâmplare. „Diamantul” și „Perla”, așa cum au fost supranumiți au ales pentru fiul lor un nume special.

„Pe băiețel îl vom numi Joseph Luis Tiago. Joseph de la Iosif, dar în engleză. Am vrut neapărat un nume de sfânt, iar Tiago este iar un nume care nouă ne-a plăcut foarte mult”, au spus Luis Gabriel și Haziran în cadrul unei emisiuni.

@haziran.officialVa multumim tuturor pentru mesaje! Suntem bine si sanatosi toti 3! 🙏 Dumnezeu ne iubeste! ❤️

♬ sunet original – Haziran 𓂀

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page