Press "Enter" to skip to content

Victorie pentru Ucraina în fața trupelor rusești! Lovitura dată în această dimineață, după 37 de zile de război

Sunt 37 de zile de când armata lui Putin atacă fără milă mai multe orașe din Ucraina. Pe 24 februarie 2022, liderul de la Kremlin a compromis pacea din Europa și a făcut ca sirenele de război să răsune după decenii de liniște.

Soldații ruși bombardează zilnic nu doar baze militare, ci și blocuri de locuințe, spitale, grădinițe, maternități, școli, instituții publice în care se adăpostesc civili. În urma atacurilor, multe orașe din Ucraina au devenit niște simple ruine, însă nu au ajuns pe mâinile rușilor! 

Armata ucraineană le ține piept soldaților lui Putin, iar în această dimineață ar fi înscris și o victorie uriașă. Atacul lor îi va încetini pe militarii ruși și le va pune bețe-n roate! Iată ultimele detalii despre evoluția conflictului militar dintre cele două țări! 

Armata lui Zelenski a distrus un  depozit de combustibil din Rusia

Rusia continuă să trimită tancuri și blindate în Ucraina pentru a slăbi apărarea și a întări forțele lor armate, astfel că armata lui Zelenki a trebuit să gîndească o strategie prin care să îi încetinească considerabil. Așa că au pus la cale un plan. 

Vineri dimineața, un incediu puternic a izbucnit la un depozit de combustibil de pe teritoriul rus din orașul Belgorod, care se află în apropiere de granița cu Ucraina. Vestea a fost făcută publică de guvernatorul regional Viaceslav Gladkov, iar serviciile de urgenţă au intervenit imediat la faţa locului.

Se pare că „vinovați” pentru acest incident sunt Ucrainenii care prin distrugerea depozitului de combustibil marchează o victorie importantă pentru țara lor, căci astfel vor încetini înăririle rușilor. 

Două elicoptere ucrainene ar fi atacat depozitul. Ucraina nu a revendicat victoria 

Conform declarațiilor oferite de guvernatorul regional Viaceslav Gladkov, doi oameni au fost răniți în incendiu, însă se află în afara oricărui pericol. De asemenea, autoritățile rusești au decis evacuarea locuitorilor din apropierea depozitului de combustibil.

Oficialul rus mai notează că două elicoptere militare ucrainene s-ar face vinovate pentru acest incident, scrie BBC . Până la acest moment, Ucraina nu a revendicat „victoria”. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page