Press "Enter" to skip to content

Victor Slav și Selina s-au împăcat, la 1 an de la despărțire: „Au fost tot timpul apropiați”. Au mers împreună în vacanță, alături de fiica fostului prezentator TV

Victor Slav și Selina s-au împăcat, la 1 an de la despărțire. În primăvara acestui an, Victor Slav anunța despărțirea de Selina, după trei ani de relație. Se pare că separarea propriu-zisă s-a produs în toamna anului trecut, însă prezentatorul TV a decis să păstreze discreția cu privire la schimbările din viața amoroasă. De curând, foștii parteneri au fost într-o vacanță în Bulgaria, alături de Sofia, fiica lui Victor Slav din mariajul cu Bianca Drăgușanu. Se pare că cei doi au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste, însă niciunul nu a comentat public decizia, cel puțin deocamdată.

Victor Slav și Selina s-au împăcat, la 1 an de la despărțire. Victor Slav și Selina au format un cuplu timp de 3 ani, însă s-au despărțit în toamna anului trecut. La acea vreme, aporpiații cuplului susțineau că ruptura ar fi fost provocată de infidelitatea blondinei, care ar fi reluat legătura cu fostul ei iubit. De curând, cei doi au petrecut o vacanță în Bulgaria, semn că au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste. După despărțire, cei doi nu au rupt definitiv legătura, ci au rămas într-o relație de prietenie și au continuat să se întâlnească, după cum a susținut o sursă din anturajul lor.

Victor Slav și Selina s-au împăcat, la 1 an de la despărțire

De curând, Vitcor Slav și Selina au mers împreună în Bulgaria, semn că au mai acordat o șansă relației încheiate în urmă cu un an. Se pare că cei doi nu locuiesc împreună, iar un apropiat al lor spune că prezentatorul TV traversează o perioadă mai delicată din punct de vedere financiar, având în vedere lipsa contractelor în televiziune.

„Victor locuiește și acum în apartamentul în care s-a mutat după ce s-a despărțit de Selina. Nu s-a întors să stea cu ea, ca înainte de despărțire. Chiar și după ce nu au mai format un cuplu, ei oricum au rămas prieteni și s-au văzut în continuare. Au fost tot timpul apropiați.

Victor nu trece printr-o perioadă prea bună din punct de vedere profesional, în acest moment. Nu stă prea bine din punct de vedere financiar’, a declarat o sursă din apropierea cuplului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page