Press "Enter" to skip to content

Victor Slav, declarație de dragoste pentru iubită. Cum s-a fotografiat alături de ea: ”Ea este..”

Victor Slav e destul de discret în ceea ce privește povestea sa de dragoste, însă astăzi prezentatorul TV a publicat o fotografie alături de partenera sa, Selina, acolo unde a scris și câteva cuvinte de iubire.

  • Victor Slav are o nouă relație de ceva vreme
  • Acesta a publicat o fotografie cu iubita

În ceea ce privește viața amoroasă a lui Victor Slav, prezentatorul TV a fost mereu discret cu domnișoarele cu care se afișează, însă de ceve vreme acesta se iubește cu o tânără focoasă cu care are o relație foarte serioasă.

Victor Slav, declarație de dragoste pentru iubita sa, Selina

Deși preferă să nu publice prea multe imagini cu domnișoara, Victor Slav a ales însă, mai mult ca niciodată, să posteze pe pagina sa de Instagram o imagine alături de partenera sa de viață. Mai mult de atât, bărbatul a scris și un mesaj emoționant și de iubire pentru Selina.

”Este este sub protecția mea”, a scris Victor Slav în dreptul imaginii în care o ține de mână pe iubita sa, text urmat și de o inimioară.

Dacă el a preferat să nu publice des imagini cu partenera sa, ea însă s-a afișat de nenumărate ori cu ”băiatul de la meteo”. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți și au planuri serioase pentru viitor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page