Press "Enter" to skip to content

Vestea zilei! Vedeta A NĂSCUT și e în culmea fericirii. Fanii s-au topit după ce au văzut primele imagini cu bebelușul

Bogdan Ionescu a devenit tată pentru a treia oară.

Soția lui, Sheila, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Annelise. omul de afaceri a postat deja și prima imagine cu bebelușul pe contul său de Instagram.

Bogdan Ionescu a devenit tată pentru prima oară, omul de afaceri și soția lui, Sheila fiind părinții unei fetițe superbe. Omul de afaceri le-a făcut deja cunoștință prietenilor din mediul virtual cu micuța Annelise. Bogdan Ionescu mai are doi copii din căsnicia cu fiica lui Traian Băsescu, pe Traian jr. și pe Sofia Anais.

Sheila a avut probleme în timpul sarcinii, iar recomandarea medicilor a fost să nasc prin cezariană.

,,O să nasc prin cezariană, în ianuarie, o să fie vărsător. Nu sunt superstițioasă, dar nici nu am ales deja deja scutece și hăinuțe, este timp”, spunea Sheila.

Acum, Annelise a venit pe lume perfect sănătoasă, spre fericirea părinților ei.

Bogdan Ionescu și Sheila s-au căsătorit anul trecut, la patru ani de la divorțul lui Syda de Elena Băsescu. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a mai fost la un pas de nuntă și în 2018, cu fotomodelul Maria Grigoriu, însă relația s-a întrerupt brusc, înainte de pasul cel mare.

După ce au spus „da’ în fața ofițerului de Stare Civilă, Syda și Sheila s-au căsătorit religios în Turcia, iar petrecerea de nuntă a avut loc în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului. De asemenea, Bogdan Ionescu a cerut-o în căsătorie pe Sheula în Sardinia, pe o plajă desprinsă din Paradis.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page