Press "Enter" to skip to content

Verișorul Andreei Morega, tânăra ucisă de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la înmormântarea ei! Apropiații sunt sfâșiați de durere: ”Nu pot să cred”

Încă o lovitură pentru familia Andreei Morega, tânăra ucisă de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi după ce a fost condusă pe ultimul drum. Tânărul de 17 ani s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multă suferință în sufletele tuturor.

  • Verișorul Andreei, studenta ucisă de Mirel Dragomir, a murit
  • A trecut doar o zi de când familia și-a luat rămas bun de la ea

În urmă cu o zi, familia Andreei Morega a trăit cele mai cumplite momente, când ea a fost condusă pe ultimul drum. Studenta a fost ucisă cu sânge rece de Mirel Dragomir, acum o săptămână.

De această dată, familia ei a mai primit încă o lovitură de la viață! Un nou deces a adus multă durere în sufletele tuturor.

Verișorul Andreei Morega a murit la o zi de la înmormântarea ei

Eduard, verișorul Andreei Morega, a murit în urmă cu foarte puțin timp. Adolescentul de 17 ani a fost implicat într-un accident rutier devastator în data de 8 martie. Eduard a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa strada neregulamentar. Băiatul a fost dus de urgență la spital, unde și-a dat petrecut următoarele săptămâni și în urmă cu puțin timp și-a dat ultima suflare.

”La data de 8 martie a.c., în jurul orei 08:00 polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizați prin apelul 112 de o participantă la trafic, despre faptul că, pe DJ 671 Padeș, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat faptul că, în timp ce femeia conducea un autoturism, pe DJ 671 Padeș, din direcția Apa Neagră, către Văieni, ar fi accidentat un tânăr de 17 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a DJ 671.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD și un echipaj de ambulanță care i-au acordat primul ajutor persoanei vătămate, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând leziuni la nivelul capului (…)”, au transmis polițiștii.

La volanul mașinii se afla o șoferiță, care însă nu a mai reușit să evite tragedia. În toată această perioadă, Eduard a stat în spital, dar starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit deloc. La o zi de la înmormântarea verișoarei lui, acesta s-a stins din viață.

Mesaje de durere pe rețelele de socializare

După ce o comunitate întreagă și-a exprimat regretul în urma morții Andreei Morega, acum au apărut o mulțime de mesaje dureroase pe contul de Facebook al lui Eduard. Oamenilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat, iar familia este profund înduirerată.

”În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Edi”, a transmis un apropiat, pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page