Press "Enter" to skip to content

Vedeta din România care va face muncă în folosul comunității: ”Mătur și străzile, nu mi-e rușine!”

Cine este vedeta din România care va face muncă în folosul în comunității. Vedeta a declarat că, dacă va fi nevoie, va mătura și străzile, deoarece nu îi este rușine.

Vedeta din România care va face muncă în folosul comunității

Este vorba despre actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la ”Vacanța Mare”. Acesta a povestit pentru Impact.ro că în curând va fi nevoit să facă muncă în folosul comunității zicând că ”Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine!”. Acesta a trecut printr-un încâlcit proces de șantaj, în urma căruia a primit și doi ani de închisoare cu suspendare.

Amintim că actorul Florin Petrescu a fost condamnat anul trecut la doi ani de închisoare cu suspendare, dar și la 60 de zile de muncă în folosul comunității, după ce acesta a recunoscut şantajul din 2012. La vremea respectivă, Dan Diaconescu, patronul OTV, l-ar fi trimis să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, despre bani, și i-ar fi cerut să sponsorizeze televiziunea, ca să nu dezvăluie nişte informaţii compromiţătoare.

„Condamnă inculpatul Petrescu Ion la pedeapsă principală de 2 ani închisoare. În baza art. 91 alin. 1 C. pen. dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale de 2 ani închisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani”.

Astfel, în decizia judecătorească este precizată și pedeapsa cu munca în folosul comunității:

”În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, inculpatul Petrescu Ion va presta o muncă neremunerata în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 zile, fie la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 6, Serviciul de Probaţiune Bucureşti urmând să desemneze instituţia unde condamnatul va presta munca neremunerata în folosul comunităţii”.

Florin Petrescu le duce dorul colegilor din ”Vacanța Mare”

Întrebat dacă a prestat deja această muncă, actorul a dezvăluit:

”Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!”.

Deși este implicat și în alte proiecte artistice, acesta duce dorul colegilor din ”Vacanța Mare”:

”Ar fi frumos să jucăm din nou împreună, dar Mugur are localurile lui, este ocupat cu această afacere, iar Radu are show-uri singur, în localuri.

Iar eu sunt prin toată țara. Poate, într-o bună zi, se va striga din nou catalogul și vom reîncepe filmările și spectacolele”, a mai dezvăluit actorul, pentru sursa citată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page