Press "Enter" to skip to content

Valentin și Gabriela de la Mireasa s-au despărțit, deși vor deveni părinți: „Bebe va crește exemplar…”

Valentin Harle și Gabriela Pițigoiu de la Mireasa vor deveni părinți, la scurt timp după ce s-au căsătorit. Cu toate astea, cei doi concurenți au decis să se despartă, deși vor avea un copil împreună. Fostul concurent a fost cel care a confirmat despărțirea de Gabriela Harle.

Valentina Harle și Gabriela Pițigoiu s-au cunoscut anul trecut în emisiunea Mireasa, de la Antena 1. Cei doi au avut o relație presărată de despărțiri și împăcări de-a lungul emisiunii, iar în cele din urmă s-au căsătorit. Pentru o perioadă de timp au format un cuplu frumos și chiar vor avea un copil. Gabriela Harle este însărcinată!

Cu toate astea, Valentina și Gabriela Harle au decis să meargă pe drumuri separate. Fostul concurent de la Mireasa a fost cel care a confirmat despărțirea de Gabriela. Deși vor deveni părinți, cei doi concurenti au decis să meargă pe drumuri separate.

Valentin și Gabriela de la Mireasa vor deveni părinți, dar s-au despărțit

Valentin și Gabriela s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 5. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar relația lor a fost presărată de multe momente dificile. Chiar înainte de marea finală a emisiunii, Valentin a decis să nu se mai căsătorească cu Gabriela.

Ulterior, cei doi au luat decizia de a deveni soț și soție și au ieșit din emisiune căsătoriți. În ultima perioadă s-a zvonit că Valentin și Gabriela nu mai formează un cuplu, deși în curând vor deveni părinți. Fostul concurent de la Mireasa a confirmat recent despărțirea de Gabriela, declarând că vor avea o relație decentă de dragul copilului lor. Se pare că lucrurile nu mai mergeau între ei, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

‘Salutări tuturor, scriu acest mesaj strict pentru oamenii care m-au susținut și în toată această perioadă, în care s-au vorbit și s-au născocit fel și fel de lucruri, și care nu și-au dat cu părerea, nu au jignit și nu au pus milioane de întrebări. Eu și Gabriela am luat-o pe drumuri separate. Nu voi da absolut niciun detaliu, oricum sunt 100 de ipoteze deja existente pe grupuri, și-a început Valentin mesajul pe Instagram.

Valentin:” Vom păstra o relație cât se poate de bună pentru copil”

Valentin Harle a dezvăluit că lucrurile nu mai funcționau în relația cu Gabriela, motiv pentru care au decis să se despartă. Mai mult, fostul concurent de la Mireasa își dorește să aibă o relație decentă cu fosta sa parteneră, de dragul bebelușului ca se va naște peste câteva luni.

Nu voi vorbi niciodată urât sau greșit despre Gabriela, mi-a oferit bucuria și fericirea de a avea un bebe împreună, dar, din păcate, relația dintre noi nu este așa cum trebuie să fie într-o familie. Indiferent de relația dintre noi doi, cu siguranță, bebe va crește exemplar, fiindcă vom păstra o relație cât se poate de bună stric pentru el’, a scris Valentin Harle, pe Instagram.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page