Press "Enter" to skip to content

Val de critici la adresa Deei Maxer, după ce a fugit cu iubitul la mare și a lăsat copiii acasă: „Mama e în călduri. Oricâte scuze i-ai căuta. Rușine să-i fie”

Deea Maxer a fugit la mare în Grecia cu noul iubit și a lăsat copiii acasă. Micuții au stat cu tatăl lor, iar internauții au reacționat imediat. Vedeta a fost pusă la zid de fanii lui Dinu, care au criticat-o pentru faptul și-a „părăsit copiii”.

Deea Maxer a dat uitării divorțul de Dinu Maxer, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Drilea. Cei doi porumbei deja bifează momente tipice de cuplu. Până acum au avut parte de o vacanță de vis în Grecia. În tot acest acest, Dinu Maxer a rămas acasă cu copiii. Bărbatul a postat o fotografie alături de micuți, iar internauții au reacționat imediat. Cu toate că Deea nu era prezentă în poză, cei mai mulți au lăsat comentarii în care o criticau dur.

Deea și Dinu Maxer au decis să se despartă după o relație care a durat nu mai puțin de 18 ani. Din iubirea lor s-au născut doi copii, o fetiță și un băiețel. Vestea că aceștia divorțează a picat ca un trăznet în showbiz-ul românesc. Deși au existat foarte multe comentarii pe acest subiect, cei doi au început deja să își caute iubirea în brațele altor persoane. Se pare că Deea Maxer s-a mișcat destul de repede, dat fiind că a început deja o relție cu un bărbat de 30 de ani pe nume Robert Drilea. Cei doi au plecat într-o escapadă în Grecia, de unde au tot postat imagini pe rețelele de socializare. În paralel, Dinu Maxer a rămas acasă să aibă grijă de copii.

În timp ce Deea și iubitul ei, Robert, se simt bine pe plajă, la soare, Dinu are grijă de Andreas și Maysa. Artistul în vârstă de 49 de ani a ales să îi ducă pe cei mici pe litoralul românesc, ocupându-se, în același timp, și de planul artistic. Unii dintre fani, însă, nu s-au arătat extrem de încântați de decizia luată de Dinu Maxer, având reacții acide la adresa fostei soții.

„La mare cu copiii, așa cum i-am obișnuit. Ziua distracție, seara pe scenă!”, este mesajul scris de Dinu Maxer, pe rețelele de socializare.

Mulți dintre fanii artistului au avut reacții acide la adresa fostei partenere a lui Dinu Maxer. De exemplu, o persoană a criticat-o pentru că s-a despărțit de cântăreț, spunând că gestul ei nu ar avea „scuze”. Pe de altă parte, alți utilizatori l-au lăudat pe Dinu, spunând că este „un exemplu de tată”.

„Mama e în călduri. Oricâte scuze i-ai căuta”, „Un tată excepțional. Mama, care spunea că-i iubește, unde este??? Este foarte îndrăgostită, a uitat de copii?”, „Mama are treabă cu noul iubit, este îndrăgostită”, „Felicitări! Sunteți minunați! Ești un exemplu de tată! Din păcate, ea a ales să salveze viața individului, să-l facă mai bun, cum spune sărăcuțul, cu prețul distrugerii sufletelor nevinovate. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe tine și puii tăi!”, „Felicitări, să ai grijă de copii, că sunt micuți și Domnul te va răsplăti… că ea e cu iubitul. Rușine să-i fie”, au scris câțiva dintre utilizatori, pe internet.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page