Press "Enter" to skip to content

UPDATE – Un copil, lăsat pe o saltea pneumatică pe plaja din Vama Veche, a ajuns în apele teritoriale ale Bulgariei

Un copil lăsat să se joace pe o saltea pneumatică, pe plaja din Vama Veche, a ajuns în apele teritoriale ale Bulgariei.

Copilul se afla, astăzi, pe plaja din Vama Veche, acolo unde se juca în apă, pe o saltea pneumatică. La un moment dat, oamenii de pe mal au observat cum salteaua pe care se afla copilul a fost dusă în larg şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” au intervenit la faţa locului, iar între timp, un salvamar aflat pe un skijet a plecat să îl salveze pe copil.

Potrivit unor surse, copilul, o fetiţă în vârstă de 10 ani, aflat pe saltea a intrat în apele teritoriale ale Bulgariei, însă salvamarul a reuşit să ajungă la el şi să îl ducă la o ambarcaţiune a pompierilor.

După câteva zeci de minute, copilul a fost adus la mal, acolo unde a fost evaluat de medici.

Potrivit ISU Dobrogea, ambarcaţiunea a ieşit, din nou, în larg pentru că cel care a sunat la numărul de urgenţă 112 a anunţat că a văzut două persoane care înotau şi încercau să ajungă la salteaua pe care se afla copilul.

În realitate, un singur bărbat, respectiv unchiul fetiţei, încerca să înoate pentru a o salva pe micuţă, însă a reuşit să iasă singur la mal, după ce salvamarul a salvat-o pe fetiţă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page