Press "Enter" to skip to content

Unde se afla Oana Roman când a aflat despre moartea mamei sale. Ce a postat cu puțin timp înainte de anunțul trist

Mioara Roman a plecat dintre noi astăz, la venerabila vârstă de 84 de ani. Nimeni nu se aștepta la această tragedie, nici măcar familia ei. Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele momente de viață, pentru că nu se află în țară.

Unde a plecat Oana Roman înainte de a muri mama ei

Mioara Roman a murit astăzi, iar pierderea ei a fost una extrem de neașteptată. Deși avea probleme grave de sănătate, nimeni nu se gândea că se va stinge din viață, cu atât mai puțin fiica ei, Oana Roman, care a plecat din țară chiar acum.

Vedeta și fiica ei, Isabela, au plecat în Egipt pentru a o sărbători pe micuța care a împlinit 10 ani. A ales un cadou special pentru aceasta, cu care chiar a reușit să o impresioneze, fiind o mare iubitoare de călătorii.

Fetița a fost sărbătorită la resortul în care este cazată, alături de mama ei, care s-a asigurat că ziua aceasta importantă va fi marcată de o mulțime de surprize. S-a asigurat că Isa se bucură de marea ei plăcere, mâncarea japoneză, dar a primit și un cadou mult dorit.

Mai exact, i-a cumpărat fiicei sale un telefon performant, la care visa de mult timp. Oana Roman speră că Isabella va fi responsabilă și va proteja dispozitivul, pe motiv că nu intenționează să îi cumpere altul prea curând.

„I-am făcut surpriză și i-am luat cadou de ziua ei un telefon. I-am spus că acesta este ultimul pe care îl iau. Sper să nu-l piardă”, a spus fosta soție a lui Marius Elisei.

Oana Roman, o vacanță de pomină

Oana Roman nu a putut lăsa ca ziua de naștere a fiicei sale să treacă oricum și a decis să îi ofere o vacanță într-o țară cu care sunt deja obișnuite. Au mai avut alte trei experiențe aici, toate ca la carte, însă, de data aceasta, nu a fost deloc cu noroc.

Vedeta este foarte dezamăgită de agenția de turism cu care a colaborat, pentru că așteptările i-au fost pe deplin înșelate. A optat pentru o excursie cu barca, ce s-a dovedit a fi un mare eșec.

Pe lângă faptul că ghidul turistic de la hotel a refuzat să vorbească limba română, deși, la început, a precizat că vor beneficia de acest avantaj, problemele au apărut și la plata călătoriei. Cel responsabil de vânzări a refuzat să încaseze lire egiptene, pe motiv că acceptă doar euro sau dolari, ceea ce a scos-o din minți pe Oana Roman.

„De patru ani luăm excursii cu barca în Egipt. Trei ani am luat printr-o agenție, MTS cred că se numește, și totul a fost super OK. Anul acesta am luat prin altă agenție de-a lor și este un epic fail. De la cel care ne-a vândut excursia, care nu voia să încaseze decât dolari sau euro, a refuzat să ia lire egiptene, deși suntem în Egipt, la excursia care nu a început cum trebuia, adică cum ne-a explicat.

Nu luați excursii cu ei, cel puțin experiența mea este dezastruoasă. Și ghidul de la hotel, deși vorbește română, una a zis și alta a făcut”, a explicat Oana Roman.

Ziua nu a decurs deloc bine pentru cele două, care au înfruntat un vânt extrem de neplăcut, frigul și valuri foarte puternice. Oana Roman nu s-a bucurat deloc de călătoria cu barca, pentru că a trecut prin tot felul de stări din cauza faptului că se clătina tare. În final, un om din echipaj a reușit să o liniștească.

„Până la urmă, a fost o zi ok cu tot vântul, frigul și valurile care făceau barca să se clatine, eu fiind înfricoșată de bărci care se clatină de la valuri… Era cam speriată, dar m-a liniștit un om din echipaj”, a mai mărturisit vedeta.

Oana Roman și-a făcut un tatuaj special

Oana Roman, cunoscută pentru implicarea sa în diverse proiecte media și activități de promovare, a atras atenția recent printr-un filmuleț postat pe contul său de socializare. În acest clip, vedeta își promovează o gamă de șampoane pentru creșterea părului, dezvăluind un detaliu intrigant – inițiala numelui soțului său, M, nu a fost ștearsă de pe gât.

Cu ceva timp în urmă, Oana Roman a făcut un gest emoționant pentru fiica sa, Isabela Maria, prin însemnarea inițialelor ei într-un tatuaj special. Inițialele „I” și „M” au fost permanent marcate pe pielea Oanei, reprezentând un simbol al legăturii puternice și al dragostei sale față de fiica ei, de care are mare grijă

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page