Press "Enter" to skip to content

Un tată și-a torturat fetița timp de 18 ani, pentru a o transforma într-o ”superfemeie”

O femeie din Franța a dezvăluit cum tatăl său a torturat-o pe toată perioada copilăriei pentru a încerca să o transforme astfel într-o ”superfemeie”.

Maude Julien, acum în vârstă de 60 de ani, a povestit că pe când avea numai 8 ani, tatăl ei a forțat-o să se prindă de un gard electric de două ori pe săptămână, fără a trăda nici măcar un semn de durere sau emoție.

Cu un tată alcoolic, Julien a fost supusă experimentelor sale pentru a încerca să creeze un ”supraviețuitor”, scrie Dailymail. 

Femeia a mai povestit că a fost blocată de mai multe ori într-o cameră plină cu șobolani, pentru a ”medita asupra morții” și a fost forțată să facă teste de anduranță brutale care variau de la a merge pe marginea unei stânci sau pe o linie dreaptă.

Julien a dezvăluit că tatăl său nu-i îngăduia nici măcar o îmbrățișare primită din partea mamei, deși aceasta locuia în aceeași casă cu ei. Femeia a spus că a învățat ce înseamnă compasiune și căldură de la animalele ei: câinele și doi ponei.

Femeia a fost abuzată timp de 18 ani fizic și emoțional de către tatăl său senil, iar toate poveștile ei au fost publicate într-un memoriu, numit ”Singura fată din lume”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page