Press "Enter" to skip to content

Un mort din Vaslui, luat de la priveghi de procurori, şi dus la medicină legală. Motivul incredibil

Caz șocant în Vaslui. Un bărbat mort a fost luat de la priveghi de procurori şi dus la medicină legală, sub privirile disperate ale familiei. Scenele incredibile s-au petrecut în satul Valea lui Bosie, comuna Tătărăni, după ce cineva a spus că decedatul nu ar fi murit de moarte bună, ci ar fi fost sugrumat.

  • Un bărbat din Vaslui, decedat, a fost luat de la priveghi de procurori
  • Oamenii legii l-au transportat la medicină legală
  • Motivul incredibil

Scene incredibile în Vaslui. Un mort a fost luat de la priveghi de procurori, şi dus la medicină legală. Incidentul a avut loc în satul Valea lui Bosie, comuna Tătărăni. Potrivit informațiilor care au apărut în presa locală, în urma unui denunț, oamenii legii l-au ridicat pe bărbatul mort de la priveghi și, după ce l-au analizat, l-au dus la Medicina Legală pentru autopsie.

Un mort din Vaslui, luat de la priveghi de procurori

Caz șocant în Vaslui. Un bărbat mort a fost luat de la priveghi de procurori şi dus la medicină legală. Presa locală scrie că aceste scene incredibile s-ar fi petrecut în urma unui denunț.

Cineva a spus că decedatul nu ar fi murit de moarte bună, ci ar fi fost sugrumat, așa că, oamenii legii l-au ridicat pe bărbatul mort de la priveghi și, după ce l-au analizat, l-au dus la Medicina Legală pentru autopsie. Totul s-a întâmplat sub privirile dispeate ale familiei acestuia.

„Vă rog, dacă îl luați, să nu tăiați costumul, că nu mai avem altul, cu ce să îl îngropăm”, a spus mama bărbatului decedat, scrie vremeanouă.ro

În acest caz, poliția a deschis o anchetă și urmează să se stabilească din ce cauză a decedat bărbatul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page