Press "Enter" to skip to content

Un cunoscut judecător din Pitești, mort după ce și-a injectat benzină în venă. Magistratul participase în trecut la MasterChef și se făcuse de râs. Ce l-a împins să facă gestul extrem

Au fost momente șocante în Pitești, acolo unde Gabriel Apostol, un cunoscut judecător din oraș a încercat să-și pună capăt zilelor, injectându-și benzină în vene. Bărbatul a fost transportta la Spitalul Județean Pitești, iar ulterior, s-a discutat trsnferul lui la SPitalul Floreasca din București. Din păcate, în drum spre Capitală, bărbatul nu a mai rezistat, fiind declarat decesul.

Ce s-a întâmplat

Gabriel Apostol a fost unul dintre cei mai controversați judecători din Pitești, acest afiind acuzat pentru mai multe ilegalități. Bărbatul avea probleme cu justiția încă de acum câțiva ani, iar cel mai probabil, sentimentele de vinovăție și eșecul profesional l-au condus către depresie.

După ce și-a injectat benzină în vene, în casa fostului magistrat au ajuns mai multe echipaje medicale, care l-au resuscitat și l-au transportat la spitalul din Pitești, acolo unde a fost intubat și ventilat mecanic. Din cauza stării extrem de grave în care se afla, s-a decis transferul lui la Spitalul Floreasca din București. Din păcate, în drum spre Capitală, Gabriel Apostol a pierdut lupta cu viaâa, fiind declarat mort. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai avut cum să-l readucă la viață.

Judecătorul din Pitești era o prezență în Justiție destul de conroversată, astfel că el a fost implicat în mai multe scandaluri cu legea după ce s-a bătut și scuipat cu mai mulți polițiști și angajați ai unui supermarket El a fost, de asemenea, acuzat că și-a agresat fizic soția.

Ce probleme a avut cu legea

În urmă cu 8 ani, Gabriel Apostol a fost reclamat la Inspecția Judiciară pentru „atitudinile nedemne în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu față de colegi, celălalt personal al instanței sau al parchetului în care funcționează, inspectori judiciari, avocați, experți, martori, justițiabili ori reprezentanți ai altor instituții”.

Magistratul a mai fost acuzat în trecut și pentru „absenţa nemotivată de la serviciu, în mod repetat sau care afectează în mod direct activitatea instanţei ori a parchetului”, însă nu se știe exact dacă aceste prbleme vechi au fost singurele motive pentru care Gabriel Apostol ar fi dorit să moară.

Fostul judecător și-a arătat una dintre laturile sale mai puțin lăudabile chiar și în cadrul concursului Master Chef, acolo unde, pe lângă talentul culinar, el nu și-a lăsat deoparte lipsa modestiei, spunându-le juraților din competiție după ce a fost eliminat ce funcție ocupă și de ce ei nu îl vor putea egala niciodată: ”E ceva ce niciunul nu veti atinge…Eu judec pe bune”, le-a spus Apostol celor trei jurati, înainte de a le da sorțul.

Gabriel Apostol nu este primul judecător din Pitești care moare în condiții suspecte, astfel că, în urmă cu patru ani, judecătoarea Gabriela Iordache s-a sinucis, înghițind clor și detartrant. Deși a lăsat un bilet de adio pentru familie, aceasta nu a dezvăluit motivul morții.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page