Press "Enter" to skip to content

Un bărbat și-a cumpărat un pepene din care a ieșit spumă. Vânzătoarea, uluită: „Vai de capul meu”

Aveți grijă la pepenii pe care-i cumpărați, mai ales pe cei din supermarket! Cazul unui bărbat din Piatra Neamț a devenit cunoscut în întreaga țară, în anul 2018, după ce a achiziționat un pepene dintr-unul dintre cele mai mare lanțuri de magazine, iar când a ajuns acasă și l-a tăiat, din acesta ieșea spumă.

Un bărbat și-a cumpărat un pepene din care a ieșit spumă. Vânzătoarea, uluită: „Vai de capul meu”
Bărbatul a rămas fără cuvinte atunci când a văzut că din pepenele pe care l-a cumpărat de la supermarket iese spumă. Supărat pe situație, s-a întors cu la fața locului, i l-a arătat unei vânzătoare, care s-a uimit și ea de ceea ce a văzut.

Cumpărătorul a luat legătura și cu managerul supermarket-ului, Kaufland, care nu a fos atât de impresionat de situație. La un moment dat, bărbatul l-a întrebat dacă și-ar hrăni copiii cu așa ceva, moment în care s-a oferit să-i dea omului banii înapoi pe pepenele cu spume.

De altfel, cumpărătorul nu s-a oprit aici. Nemulțumit că nu a primit o explicație, a mers și la Protecția Consumatorului, iar cei de aici i-au spus că vor demara o anchetă. Ce spun, însă, specialiștii despre pepenii din care iese spumă, scrie b1tv.ro

De ce iese spumă dintr-un pepene
Cazul prezentat nu este unul singular. Se poate întâmpla și la pepenii cumpărați din piață și care pot fi gustați înainte de cumpărare. Concret, dacă au fost înțepați înainte, în interior pătrunde un aer care face ca zahărul să fermenteze. Astfel că se formează spuma.

Poziția supermarketului după ce s-a aflat de caz

Reprezentanții supermarketului au comunicat, ulterior, aflării despre cazul pepenelui cu spumă că produsele lor sunt ținute în condiții de siguranță și că bărbatul ar fi păstrat alimentul în condiții nepotrivite, prezetându-se la supermarket la două zile după cumpărare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page