Press "Enter" to skip to content

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a venit acasă după o zi de muncă şi a început să discute cu soţia despre fiica lor de doar 15 ani. Din vorbă în vorbă, femeia s-a destăinuit şi i-a spus cel mai mare secret al fiicei lor

Tragedia s-a produs în comuna ieșeană Tibana.

Se pare că lucrurile în familia bărbatului nu erau prea bune, între el și soția lui existau frecvent scandaluri iar în acea zi a avut loc o nouă ceartă. După discuția aprinsă cu soția, bărbatul și-a pus capăt zilelor și a fost găsit abia a doua zi de dimineață.

La ora 7.30, soția lui Viorel Ioan Ciofu a mers în grădină iar ceea ce a văzut a lăsat-o fără cuvinte, soțul ei se spânzurase. Imediat cum s-a dezmeticit, femeia a sunat la 112, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic. Bărbatul în vârstă de 42 de ani era deja mort de câteva ore, potrivit bzi.ro

Familia nu-și poate explica gestul bărbatului

După gestul necugetat făcut de Viorel Ioan Ciofu atât rudele, cât și vecinii încearcă să înțeleagă ce l-ar fi putut împinge către sinucidere.

Sătenii au două ipoteze cea în care vestea că fiica lui de doar 15 ani este însărcinată l-ar fi împins să-și pună capăt zilelor, în timp ce alții consideră că problemele financiare au fost motivul principal. Misterul este cu atât mai greu de rezolvat cu cât bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Pentru că situația financiară a familiei este una problematică, primarul comunei s-a oferit să ajute financiar familia.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page