Press "Enter" to skip to content

Un bărbat flămând și fără bani a cerut ajutorul jandarmilor din Toplița. Ce pățise acesta

Un bărbat îmbrăcat sărăcăcios, flămând și fără bani a cerut ajutorul jandarmilor din Toplița pentru a ajunge acasă, într-o comună din Iași. Acesta muncise undeva în Harghita și acum renunțase deoarece i se făcuse dor de casă. Totodată, bărbatul le-a cerut jandarmilor și niște haine, deoarece era foarte înfrigurat.

Lumea din jurul nostru ascunde multe poveşti, unele dintre ele fiind foarte triste. Zilele trecute, jandarmii din Toplița au avut parte de o surpriză când pe ușa instituției a intrat o persoană dezorientată, care avea nevoie de ajutor. Acesta avea în spate o poveste tristă și tot ce dorea era să ajungă acasă.

Un bărbat flămând și fără bani a cerut ajutorul jandarmilor din Toplița

Un bărbat în vârstă de 56 de ani s-a prezentat miercuri, 15 martie, la punctul de control acces de la Judecătoria Toplița din județul Harghita și a cerut ajutorul jandarmilor care păzeau instituția. Jandarmii au postat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române dialogul purtat cu bărbatul:

„- Nu vă supărați, doamnă, cum aș putea ajunge la Boldești? Trebuie să merg acasă, la familie, și nu știu cum, că nu sunt de aici.

– Nu știm, dar ne interesăm!”

Jandarmii au luat legătura cu colegii de la Poliția Hărmăneștii Vechi, polițistul de acolo confirmând că bărbatul locuiește în satul Boldești, din județul Iași.

„- Puteți ajunge acolo cu un autobuz. Dar aveți bani de bilet?

– Nu, nu am.

La scurt timp, cu privirea în pământ, bărbatul i-a întrebat pe jandarmi:

– Nu aveți cumva niște haine, că mi-e frig?!”.

Totul e bine când se termină cu bine

Din ceea ce le-a povestit jandarmilor, bărbatul lucrase în zonă până în urmă cu câteva zile. Din motive personale a hotărât să se reîntoarcă acasă, fără să aibă însă bani sau un telefon cu care să poată lua legătura cu familia. Însă cu astfel de cazuri ne întâlnim foarte des, persoane în nevoie fiind la tot pasul.

Pentru că bărbatul nu știa nici unde e autogara din Toplița, unul dintre jandarmi s-a oferit să-l ducă la autobuz. Colegii săi s-au asigurat că bărbatul va avea bani pentru transport și au decis să-l și îmbrace pe omul ale cărui haine deteriorate nu-l mai protejau de frig.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page